2016-02-12 19:47:09
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Το εργοτάξιο της παρανομίας με παρατσούκλι «απαχθέντος»
Φορτηγά χωρίς άδεια κυκλοφορίας, Φορτηγά χωρίς ασφάλεια και πρόσωπα τα οποία...  δεν έχουν και το καλύτερο ποινικό μητρώο καθώς έχουν εμπλακεί κατά το παρελθόν ακόμα και σε υπόθεση απαγωγής μεγάλου εφοπλιστή, συνθέτουν το πάζλ σε τμήμα εργολαβίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, για την κατασκευή ενός εκ των δυο οδικών αξόνων που θα αναβαθμίσουν σε επίπεδο υποδομών και μεταφορών τη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε τμήμα εργολαβίας που είναι εξέλιξη το τελευταίο διάστημα εργάζονται 15 φορτηγά τα οποία δεν διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας και είναι χωρίς ασφάλεια.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως για ότι συντελείται στο συγκεκριμένο εργοτάξιο, έχει ενημερωθεί τουλάχιστον δύο φορές η ηγεσία της αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να παρέμβει.

Κατά ένα περίεργο τρόπο τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα φορτηγά αποσύρθηκαν για κάποιες ώρες – ορισμένοι μιλούν για σύρμα που έπεσε περί ύπαρξης καταγγελιών – και επανεμφανίστηκαν με ορισμένα από αυτά να έχουν αυτοκόλλητες πινακίδες κυκλοφορίας.


Στην περιοχή που βρίσκεται το συγκεκριμένο εργοτάξιο , πριν από λίγες ώρες καταγράφηκαν και άλλες απίθανες σκηνές, καθώς όπως καταγγέλλεται, όταν ένα φορτηγό φτάνει στον προορισμό του μέχρι να ξεφορτώσει δίνει τις πινακίδες κυκλοφορίας σε αυτό που αναχωρεί για να κάνει δρομολόγιο και έτσι όλα είναι μέσα στην τρελή χαρά και τη …νομιμότητα.

Τα ερωτηματικά

Πηγές που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους επισημαίνουν πως γύρο από τις παρανομίες που συντελούνται για μεγάλο διάστημα σε συγκεκριμένο τμήμα κατασκευής του οδικού άξονα, έχει ενημερωθεί απευθείας πρόσωπο που θεωρείται εκ των κορυφών της αστυνομίας σε περιφερειακό επίπεδο και μάλιστα τα διαβήματα έγιναν κατ’ επανάληψη καθώς την πρώτη φορά δεν υπήρξε κανένας έλεγχος και ανταπόκριση, ενώ άγνωστο παραμένει κατά πόσο τελικά η αστυνομία έλεγξε τα καταγγελλόμενα και γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του εργοταξίου χρησιμοποιούν τώρα άλλες μεθόδους νομιμοφάνειας για την κίνηση των φορτηγών τους.

Η «φάμπρικα» των απαγωγέων

Μεταξύ των εργαζομένων στο υπό κατασκευή επίμαχο σημείο έχει αλλαχθεί η επίσημη ονομασία του οδικού άξονα καθώς χαριτολογώντας του έχουν δώσει τον τίτλο της «Παναγοπούλειας» οδού. Κι αυτό γιατί αποτελεί κοινό μυστικό πως στο έργο εμπλέκονται και πρόσωπα ,τα οποία είχαν συμμετοχή ή κατηγορήθηκαν για συμμετοχή, στην απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ