2016-02-13 22:25:47
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ... ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ -16... ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0! *ΒΙΝΤΕΟ*
Απίθανα πράγματα έπρεπε να γίνουν στο ΟΑΚΑ για να χάσει ο Ολυμπιακός και να γίνει... καθαρό το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έβαλε φυσικά το... χεράκι του και ο διαιτητής Καλογερόπουλος, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να διαμορφώσει το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 9 παίκτες, ενώ στη δεύτερη αποβολή, αυτή του Μιλιβόγεβιτς στο 76, έδωσε και πέναλτι. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Ρομπέρτο απέκρουσε το πέναλτι (η μπάλα βρήκε και στο αριστερό δοκάρι) του Μπουονανότε, αλλά η ολιγωρία των αμυντικών και του Κασάμι που άφησε τον Βάργκας, επέτρεψαν στον παίκτη της ΑΕΚ να σκοράρει ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα, παρά το... -16 της Ένωσης.

Νωρίτερα, στο 47’, ο Καλογερόπουλος είχε αποβάλλει και τον Μποτία για μαρκάρισμα στον Αραβίδη, ενώ για τα... μάτια του κόσμου απέβαλε και τον Γκάλο στο 86’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

* Σε λίγο περισσότερα ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ζουκουλίνι (52’ Πέκχαρτ), Σιμόες, Γιόχανσον (68’ Βάργκας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (75’ Μπουονανότε).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Πάρντο (33’ λ. τρ. Σεμπά), Φορτούνης (49’ Ντα Κόστα), Ντουρμάζ (85’ Ντομίνγκες), Ιντέγε.

Δείτε το γκολ από την κάμερα της Nova ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ