2016-02-14 09:05:10
Φωτογραφία για Αμερικανοί πεζοναύτες σε σκοποβολή με πολλαπλό εκτοξευτή χειροβομβίδων (Video)
Το όπλο αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό, ισχυρό και αξιόπιστο Ο εκτοξευτής χειροβομβίδων Milkor MGL κατασκευάζεται στη Νότια Αφρική, από την εταιρεία Rippel Effect (παλαιότερα γνωστή ως Milkor Marketing).

MGL σημαίνει Πολλαπλός εκτοξευτής χειροβομβίδων.

Αυτό είναι ένα επαναλαμβανόμενο πυροβόλο όπλο, με σκοπό να αυξήσει σημαντικά τη δύναμη πυρός του σε μια μικρή μονάδα στρατιωτών σε σύγκριση με τους συμβατικούς εκτοξευτές χειροβομβίδων, όπως το M203.

Το όπλο αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι απλό, ισχυρό και αξιόπιστο. Εισήχθη στον στρατό το 1983, και σταδιακά υιοθετήθηκε σε πάνω από 30 χώρες χάρη στην αποτελεσματικότητα του σε δύσκολες συνθήκες όπως ζούγκλες και ερήμους.

Το αρχικό MGL επινοήθηκε το 1981, ενώ η παραγωγή του ξεκίνησε το 1983 για την Πολεμική Άμυνα της Νότιας Αφρικής, με την ονομασία Υ2.

Δέχεται έξι χειροβομβίδες των 40 x 46 mm.  Κάθε πυρομαχικό εισάγεται με το χέρι και ένα προς ένα, αλλά υπάρχουν και ταχυφορτωτές παρόμοιοι με αυτούς που χρησιμοποιούνται για περίστροφα.


Το MGL φέρει ένα σύστημα οπτικών Trijicon Armson ρυθμιζόμενο (με φακό νυχτερινής όρασης), καθιστώντας το ιδανικό για μια απόσταση 375 μέτρων. Η θέση της μπροστινής λαβής είναι ρυθμιζόμενη για περισσότερη άνεση, και είναι επίσης εξοπλισμένο με έναν μοχλό ασφαλείας τοποθετημένο πάνω από στη λαβή.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε Αμερικανούς πεζοναύτες να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου όπλου:

Αποκάλυψη

ΠΗΓΗ: http://apocalypsejohn.com/amerikani-pezonaftes-skopovoli-pollaplo-ektoxefti-chirovomvidon/
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ