2016-02-14 09:15:28
Φωτογραφία για Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη νέων υπόπτων τζιχαντιστών
Συνελήφθησαν, έπειτα από έλεγχο που έγινε στο τροχόσπιτό τους στην περιοχή του Φάρου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης

Στη σύλληψη δύο Βρετανών, ιρακινής κααγωγής, υπόπτων για συμμετοχή στη δράση του Ισλαμικού Κράτους προχώρησε χθες στην Αλεξανδρούπολη η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 22χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν, έπειτα από έλεγχο που έγινε στο τροχόσπιτό τους στην περιοχή του Φάρου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα, σφαίρες και διόπτρες, ενώ όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές, οι δύο άνδρες έχουν «ιστορικό» για σχέσεις με τζιχαντιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζουν ότι στόχος τους ήταν να περάσουν τα σύνορα και να κατευθυνθούν προς την Τουρκία για να καταλήξουν στη Συρία.

Ο ένας από τους δύο υπόπτους βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του Φεβρουαρίου, ενώ ο δεύτερος έφτασε στην περιοχή χθες Παρασκευή.

Κατά πληροφορίες του alexpoli.gr οι αρχές συνέλαβαν το βράδυ και έναν τρίτο άνδρα, επίσης Ιρακινής καταγωγής, τον οποίο εντόπισαν σε τροχόσπιτο σε περιοχή έξω απο την Αλεξανδρούπολη να έχει στην κατοχή του, επίσης, όπλα και  σφαίρες.

Οι συλληφθέντες κρατούνται και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον αρμόδιο ανακριτή.

Πηγή: http://voria.gr/index.php/article/sinagermos-stin-alexandroupoli-sillipsi-neon-ipopton-tzichantiston
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ