2016-02-14 14:34:43
Φωτογραφία για Η ατάκα του Λεβέντη για την αισιοδοξία του Τσίπρα...
Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Αυγή της Κυριακής σχολιάζει με έντονα επικριτικό ύφος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Αλέξης Τσίπρας ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και μάλιστα το απολαμβάνει, λέει ο κ. Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στην αισιοδοξία που εκφράζει ο πρωθυπουργός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλείσουν η αξιολόγηση, το χρέος και το προσφυγικό. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους θεσμούς να λύσουν τις μεταξύ τους διαφωνίες και να πάψουν να κωλυσιεργούν, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δε θα συμφωνήσει σε μείωση των συντάξεων.

«Πώς γίνεται κ. Τσίπρα να εμφανίζεστε τόσο αισιόδοξος όταν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι στους δρόμους; Είναι δυνατόν να λέτε πως οι θεσμοί κωλυσιεργούν όταν εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να κάνετε ούτε μια μεταρρύθμιση;» διερωτάται ο κ. Λεβέντης και συνεχίζει παραθέτοντας και τις επιπλέον απορίες που του δημιουργεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού:

«Γιατί ρίξατε όλα τα βάρη και τις αδικίες του παρελθόντος στον ιδιωτικό τομέα λες και είναι χωματερή και προσπαθείτε να κρύψετε όλες τις παθογένειες του δημοσίου κάτω από χαλί; Είναι ποτέ δυνατόν οι κάθε θεσμοί να σας πάρουν στα σοβαρά και μάλιστα να σας αξιολογήσουν θετικά; Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν και μάλιστα το απολαμβάνετε κ. Πρωθυπουργέ, δεν εξηγείται αλλιώς».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ