2016-03-06 23:25:23
Φωτογραφία για Είναι 12 ετών και το μόνο που μπορεί είναι να είναι ξαπλωμένη και να ακούει μουσική. Μια μέρα όμως συνέβη κάτι εκπληκτικό... [photo]
Είναι μόλις 12 Ετών και το μόνο που Μπορεί να κάνει είναι να είναι Ξαπλωμένη και να ακούει Μουσική. Μια μέρα όμως Ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο ή τις ικανότητες, όλοι θα τρελαινόμασταν εάν βλέπαμε το είδωλό μας να εμφανιζόταν μπροστά στην πόρτα μας.

Είναι μεγάλη η ευχαρίστηση όταν γνωρίζεις το άτομο που έχει δημιουργήσει το αγαπημένο σου περιεχόμενο, είτε πρόκειται για μουσική, ταινίες, ένα βιβλίο ή κάποιας άλλης μορφής τέχνη.

Για την Rebecca Gibney, ένα 12χρονο κορίτσι που υποφέρει από εγκεφαλική παράλυση, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα. Η κατάστασή της την έχει αφήσει ξαπλωμένη και δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά και πάλι βρίσκει παρηγοριά ακούγοντας τη μουσική της Adele κάθε μέρα.

Η μητέρα της βγήκε στα social media και μίλησε για το πόσο λατρεύει η κόρη της την Adele και ζήτησε με μια ανάρτησή της από την πασίγνωστη τραγουδίστρια, εάν μπορεί, να έρθει σε επικοινωνία με την κόρη της μέσω της τεχνολογίας. Η Adele τραγουδούσε σε μια συναυλία σε μια κοντινή πόλη και έκανε πολύ περισσότερα από όσα της ζητούσε.


Αντί να μιλήσει μαζί της μέσω της τεχνολογίας, αποφάσισε να πάει εκεί αυτοπροσώπως και να γνωρίσει τη μεγάλη της θαυμάστρια.

Παρόλο που η Rebecca δεν μπορεί να επικοινωνήσει λεκτικά, η γλώσσα του σώματός της και η συμπεριφορά της έδειξαν τον ενθουσιασμό της από τη στιγμή που το είδωλό της μπήκε στο δωμάτιο.

Είναι πάντα ωραίο θέαμα όταν μία διασημότητα αποστασιοποιείται από το μύθο γύρω από το όνομά της και να περνάει ποιοτικό χρόνο με αυτούς που το εκτιμάν πραγματικά.

Εσείς πώς θα νιώθατε εάν εμφανιζόταν από το πουθενά το είδωλό σας στην πόρτα σας;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ