2012-05-13 15:05:27
Φωτογραφία για Τα πιο συνηθισμένα ψέματα των χρηστών στο Facebook!
Κάτι που όλοι γνωρίζαμε για το Facebook έρχεται να επιβεβαιώσει μια νέα μελέτη Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 χρήστες του κοινωνικού δικτύου και σκοπός ήταν να καταδείξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν το site οι χρήστες, καθώς και την αλήθεια για τις πληροφορίες που μοιράζονται με τους φίλους τους.

Όπως αναφέρει το CNN, το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει δώσει ψεύτικα στοιχεία με σκοπό να προστατέψει την προσωπική του ζωήκαι την ιδιωτικότητά του.

Μπορεί αυτός να είναι ο πιο γνωστός και «ακίνδυνος» λόγος για να πει κάποιος ψέματα αλλά υπάρχουν κι άλλοι όχι τόσο… απλοί!

Το διαδικτυακό ψέμα έχει να κάνει επίσης με τον εντυπωσιασμό σε μεγάλο βαθμό!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες που αρέσκονται στο να γράφουν ψευδή status για να εντυπωσιάσουν τους φίλους τους σχετικά με το που βρίσκονται και τι κάνουν, γράφει το mediagate.gr.

Υπάρχουν βέβαια και άλλοι που έχουν ψεύτικα προφίλ, στα οποία δεν έχουν βάλει δικές τους φωτογραφίες, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλλο.

Τέλος, συνήθεις λόγοι ψευδών στοιχείων και γεγονότων είναι επίσης, σύμφωνα με την έρευνα, το να κάνει κάποιος φάρσα στους φίλους τους ή να κρύψει πληροφορίες που θα μπορούσαν να τον βάλουν σε εργασιακούς ή προσωπικούς μπελάδες!
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτοσχεδιάστε με τα νύχια σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοσχεδιάστε με τα νύχια σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ