2012-05-13 16:22:36
Φωτογραφία για Εξοργισμένοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ για το νέο έμβλημα στη φανέλα !
Πρίν λίγες μέρες παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση της Λίβερπουλ από την εταιρεία που αναλαμβάνει τον σύλλόγο (την Warrior που αντικαθιστά την Adidas), ωστόσο λίγα εικοσιτετράωρα μετά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις.

Μεγάλη μερίδα των οπαδών της Λίβερπουλ έχει ήδη εξοργιστεί και αυτό έχει να κάνει με το έμβλημα της ομάδας το οποίο έχει τροποποιηθεί σημαντικά.

Πλέον σ'αυτό υπάρχει μόνο το "lιver bird", το έμβλημα της πόλης του Λίβερπουλ και τα αρχικά του συλλόγου.

Λείπουν οι φλόγες που βρίσκονται δεξιά και αριστερά που απεικονίζουν τη τραγωδία του Χίλσμπορο, η ημερομηνία ίδρυσης καί το "Υου'll Never Walk Alone" ! 

Η τραγωδία του Χίλσμπορο με τους 96 φίλους της Λίβερπουλ που έχασαν τη ζωή τους είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Το νούμερο 96 θα τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της φανέλας εξοργίζοντας κυρίως τις οικογένειες των θυμάτων, οι οποίες αποτελούν και τον "Hillsborough Justice Campaign", έναν φορέα που δίνει τη δική του μάχη για να καταδικαστούν οι ένοχοι της τραγωδίας.


Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση εναντίον της διοίκησης της ομάδας τους αναφέροντας τα εξής : 

"Η HJC γνωρίζει τις τροποποιήσεις που υπάρχουν στη νέα φανέλα, η οποία πρόσφατα βγήκε στο φως της δημοσιότητας. 

Παρατηρήσαμε πως οι φλόγες του Χίλσμπορο και το "96" θα βρίσκονται στο πίσω μέρος της φανέλας, κατόπιν "συζήτησης" που υπήρχε με τις οικογένειες των θυμάτων".

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν επικοινώνησαν με κανέναν από εμάς.Η Λίβερπουλ επέλεξε να αγνοήσει τις οικογένειες των θυμάτων του Χίλσμπορο.Η συνεχιζόμενη επιμονή της Λίβερπουλ να μην αναγνωρίζει την HJC είναι θλιβερό και διχαστικό γεγονός. 

Το "96" είναι κάτι περισσότερο από ένας αριθμός.Θα έπρεπε να το θυμάται η Λίβερπουλ".
skepastro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ