2016-04-02 21:58:08
Φωτογραφία για Shaya: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον DJ Airth των Vegas
Η Shaya είναι αυτό που λέμε daddy’s girl, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί πως κάποια στοιχεία από το χαρακτήρα του πατέρα της θα ήθελε να τα έχει και ο σύντροφός της. «Ο μπαμπάς μου ζει κάθε στιγμή της ημέρας και πάντα αναζητά καινούρια ενδιαφέροντα. Είναι κοινωνικός και οι άνθρωποι τον σέβονται και τον θαυμάζουν όχι μόνο για τη δουλειά του, αλλά και για την προσωπικότητά του. Είναι χαμογελαστός, ευχάριστος και θα με αγαπάει πάντα και για πάντα. Είναι δυνατόν να μην επιθυμώ και ο σύντροφός μου να έχει τέτοια χαρίσματα;» μου λέει γελώντας.

Πριν από ένα χρόνο, όταν κάναμε την πρώτη της συνέντευξη στο People με αφορμή τη συμμετοχή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision, βρισκόταν σε μια μεταβατική περίοδο, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, καθώς ο χωρισμός της από τον DJ Airth των Vegas είχε γίνει πρώτη είδηση σε sites και blogs. «Παρότι χωρίσαμε με τον Σταύρο (σ.σ. γνωστό ως DJ Airth), έχουμε κρατήσει φιλικές σχέσεις. Δεν είναι εύκολο, αλλά βιώσαμε πολλά πράγματα μαζί. Ακόμα και σήμερα, όποτε βρισκόμαστε, έχουμε την ωριμότητα να μιλήσουμε σαν άνθρωποι και να πούμε τα νέα μας. Το ότι το χάσαμε κάπου στο ερωτικό δεν ακυρώνει αυτό που ζήσαμε» ξεκαθαρίζει.


Εκτός από το χωρισμό της, εκείνη την εποχή η Shaya αποφάσισε να επαναπροσδιορίσει και το μουσικό της προσανατολισμό . «Έχω περάσει δυσκολίες μέσα στη δουλειά. Κάποιες φορές αισθάνθηκα πως δεν έκανα τις σωστές συνεργασίες. Μου έκλεισαν τις πόρτες, αλλά ήταν στο χέρι μου να τις ανοίξω αλλού. Αυτό και έκανα, καθώς υπέγραψα συμβόλαιο με μια καινούρια δισκογραφική εταιρεία, τη Spider Music, η οποία εμπιστεύτηκε εμένα και τα νέα μου τραγούδια που πρόκειται να δείξουν μια διαφορετική και πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα μου».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ