2012-05-13 19:42:20
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Όταν μια κολοφυλλάδα ενός βρωμολαού πιάνει στο στόμα της την Ελληνίδα ΜΑΝΑ- Να έπεμβει άμεσα ο Πρρόεδρος της Δημοκρατίας
-Καμία Ελληνίδα ΜΑΝΑ δεν θα πουλούσε το παιδί της

-Ανακρίβειες για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις

-Υποβαθμίζουν την Ελλάδα με εμετικά δημοσιεύματα όσο δεν πάει

-Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας

-Να κινηθούν με αγωγές εναντίον της DailyMail όλα τα σωματεία γυναικών και μανάδων

Αν υπάρχει κάτι πραγματικά Ιερό σε... αυτή τη χώρα είναι η Ελληνίδα μάνα που έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, με αρχές, πιστεύω και -στο σύνολό της- αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά της. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει χρόνια στον βρωμολαό της Αγγλίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χτυπάνε με εμετικά δημοσιεύματα στον κίτρινο τύπο τους τον θεσμό της Ελληνίδας μητέρας, την ημέρα μάλιστα που γιορτάζει όπως όλη η Υφήλιος. 

Η Βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχουν Ελληνίδες μητέρες που δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους και υποχρεώνονται να τα δώσουν, ή ακόμα και να τα πουλήσουν για να μπορέσουν εκείνα να ζήσουν!


Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ στην Ελλάδα της θεωρούμενης ενίοτε και "λαϊκής ταμπλόϊντ" εφημερίδας Daily Mail, η οποία αφιερώνει εκτενές ρεπορτάζ στην Ελλάδα και την οικονομική κρίση και παρουσιάζει τις δυσκολίες που συναντούν σήμερα οι γυναίκες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Με έναν παραπλανητικό τίτλο, που κάνει λόγο για εμπόριο ανθρώπων, η εφημερίδα περιγράφει, ωστόσο, την αληθινή αδυναμία κάποιων οικογενειών να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην ανατροφή των παιδιών τους, πράγμα που τους οδηγεί στο κατώφλι των ιδρυμάτων.

Ο ρεπόρτερ της αγγλικής εφημερίδας ακολουθεί την Κασσιανή Παπαδοπούλου στο ίδρυμα όπου επισκέπτεται τα τρία παιδιά της. Η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα να εμπιστευτεί την ανατροφή των παιδιών της στο κράτος, αφού με τα μέτρα λιτότητας της είναι αδύνατο να εξασφαλίσει ακόμη και το φαγητό τους.

Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει τη γνωστή ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν μία μητέρα πήγε το μικρό της κοριτσάκι στον παιδικό σταθμό και δεν γύρισε να το παραλάβει ποτέ. Με ένα γράμμα που άφησε στους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού, υποστήριξε πως, δεν μπορεί πλέον να συντηρεί οικονομικά την μικρή Άννα και έτσι είναι αναγκασμένη να το αφήσει σε κάποιους που θα μπορούν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ