2016-04-07 11:56:07
Φωτογραφία για Βόνιτσα: Πλήρωσε «χρυσές» τις... πατάτες που αγόρασε!
Ούτε καν να φανταστεί δεν μπορούσε μια γυναίκα ότι οι πατάτες που... θέλησε να αγοράσει από δυο πλανόδιους πωλητές θα στοίχιζαν... «χρυσάφι»! Και σίγουρα θα μετάνιωσε που άφησε να την ακολουθήσουν οι δράστες μέσα στο σπίτι της σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας για να τους πληρώσει!

Η γυναίκα δεν υποψιάστηκε κάτι, όταν οι δυο πλανόδιοι έφτασαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι έξω από το σπίτι της στην Πάλαιρο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, ενώ εκείνη βρισκόταν στην αυλή. Οι πλανόδιοι της ζήτησαν δέκα ευρώ για τις πατάτες που αγόρασε και την ακολούθησαν χωρίς να τους αντιληφθεί, όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι για να πάρει το πορτοφόλι της. Μόλις οι δράστες είδαν ότι στο πορτοφόλι υπήρχαν 1.000 ευρώ, της το άρπαξαν από τα χέρια, μπήκαν τρέχοντας στο αγροτικό και έγιναν καπνός!

Μάταια το θύμα καλούσε σε βοήθεια, καθώς ο 47χρονος αδελφός της απουσίαζε και στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν μόνο οι γονείς της ηλικίας 85 και 86 χρόνων, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως μετά την καταγγελία της κλοπής, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες οι οποίοι εξαφανίστηκαν με τη λεία τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αααχ Πατρίδα μου, Ελλάδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αααχ Πατρίδα μου, Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ