2016-04-12 14:56:54
Φωτογραφία για Έρχεται υγειονομικό τρομο - χτύπημα! Όρχεις ζώων και περιττώματα σε σακίδιο για να προκαλέσουν ασθένειες
Η διαστροφή των τρομοκρατών δεν έχει όρια… Δεν τους φτάνουν τα πολύνεκρα χτυπήματα σε δομές πόλεων της Γηραιάς Ηπείρου τώρα ετοιμάζουν και υγειονομικά χτυπήματα!

Η βελγική αστυνομία έστειλε ένα εσωτερικό σημείωμα τις τελευταίες ημέρες προειδοποιώντας ότι ένας ύποπτος τρομοκρατίας που συνελήφθη τρεις ημέρες μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες μετέφερε υλικό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να μολύνει τους ανθρώπους με θανατηφόρες ασθένειες όπως ο τύφος και η χολέρα. Οι εισαγγελείς απέρριψαν πάντως την απειλή Το σημείωμα δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα της βελγικής εφημερίδας Derniere Heure. Το Σάββατο, η ιστοσελίδα δημοσίευσε την ανακοίνωση, την οποία ο αξιωματούχος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στην The Wall Street Journal ως ένα “επίσημο εσωτερικό σημείωμα”.

Από την πλευρά της η βελγική ομοσπονδιακή εισαγγελία σε μια δήλωση την Παρασκευή τ’ονιζε πως δεν υπήρξε καμία απειλή από το υλικό που βρέθηκε στον Abderrahmane Ameroud, ένα 38χρονο αλγερινό υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη σε μια στάση του τραμ στις Βρυξέλλες, στις 25 Μαρτίου.


Αν και ο Ameroud παραμένει υπό κράτηση οι εισαγγελείς επιχείρησαν να καθησυχάσουν λέγοντας ότι οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν ότι ο  Ameroud δεν μετέφερε “υλικό που θα μπορούσε να χρησιμεύσει σε οποιαδήποτε στιγμή για ένα βιολογικό όπλο”.

Παρόλα αυτά, στο σημείωμα της αστυνομίας, το οποίο φαίνεται να έχει γραφτεί την 4η Απριλίου, κατέστησε σαφές πως υπάρχουν πραγματικές ανησυχίες σχετικά με το τι βρέθηκε.

Το σημείωμα ανέφερε ότι ο Ameroud μετέφερε στο σακίδιο του, “μια πλαστική σακούλα που περιέχει τρία δελτία ταυτότητας που περιβάλλονταν από περιττώματα και ζωικούς όρχεις”.

Το σημείωμα ανέφερε ακόμη ότι σε γνωστό τζιχάντ φόρουμ συζητήσεων στο Διαδίκτυο αναφέρεται ότι “εάν αναμίξετε ένα συνδυασμό των περιττωμάτων, του νερού και του κρέατος των ζώων για 10 ημέρες σε σκοτεινό μέρος, αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια τοξική αντίδραση.”

“Στην περίπτωση που υπάρξει επαφή με την ουσία αυτή, κάποιος μπορεί να μολυνθεί από κάποιο ιό ή κάποια βακτήρια που προκαλούν ασθένειες όπως τύφος, τέτανος, κολιβακίλωση, αλλαντίαση, χολέρα ή λιστέρια” ανέφερε το σημείωμα.

Το σημείωμα καλούσε τους αστυνομικούς να προσέχουν στο χειρισμό των αποδεικτικών στοιχείων, ειδικά σε όσους έρχονται σε επαφή με αυτό το είδος του υλικού, χωρίς γάντια και να πλένουν τα χέρια τους με χλώριο.

Το σημείωμα καταλήγει “έχουμε σοβαρούς λόγους να πιστεύουμε ότι μέλη και ορισμένοι υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους πειραματίζονται με βιολογικά όπλα.”

Το υλικό στο σακίδιο του Αλγερινού ανιχνεύτηκε από ειδικό ρομπότ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ