2012-05-14 01:23:03
Φωτογραφία για Καημένη επικοινωνία, τι σου κάνει η Πυργιώτη...
Μπορεί με τόσα που έχουν στη ΝΔ να λύσουν να μην είναι της παρούσης, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξουν ποιοι και ποιες βγαίνουν στα κανάλια και εκπροσωπούν το κόμμα τους. Εκτός αν είναι ικανοποιημένη η ηγετική ομάδα της να την εκπροσωπούν πρόσωπα όπως ο (φωνακλάς) Αργύρης Ντινόπουλος, η Μαριάνα Πυργιώτη, (διευθύντρια του Ινστιτούτο Καραμανλής και σύμβουλος έκδοσης στην εφημερίδα Μακεδονία...), και μερικοί ακόμη ιδίας διαλεκτικής ικανότητας και πολιτικής αισθητικής.

Ο κόσμος, αν δεν το έχουν αντιληφθεί κάποιοι στη Συγγρού, έχει κουραστεί από τον ξύλινο και παλαιοκομματικό λόγο, και τα συγκεκριμένα πρόσωπα που τον υπηρετούν πιστά.

Ίσως θα έπρεπε να παρακολουθήσουν από το επιτελείο του Αντ. Σαμαρά - αν είχαν το κουράγιο…- την έκτακτη εκπομπή του Σκάι το απόγευμα της Κυριακής, στην οποία ήταν καλεσμένοι η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ, (σ.σ.: σύγχρονος, αριστερός και κυρίως κατανοητός λόγος), η δικιά τους Πυργιώτη και ο πρώην του ΠΑΣΟΚ και νυν της ΔΗΜΑΡ Οικονόμου, για να καταλάβουν ότι η (πολιτική) απόσυρση αυτών των στελεχών τους από τα ΜΜΕ είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αλλιώς να μην αναρωτιούνται γιατί τους γυρίζουν οι ψηφοφόροι τους την πλάτη ΥΓ. Πάντως είναι απορίας άξιον γιατί δεν προβάλλουν κάποια νέα και άφθαρτα στελέχη... Εκτός αν για τη ΝΔ η επικοινωνία αρχίζει με τον Ντινόπουλο και τελειώνει με την Πυργιώτη...

kentrinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ