2016-04-16 16:54:09
Φωτογραφία για Η Άνιστον έκανε τσακωτό τον Τζάστιν Θερού να μιλά κρυφά με την πρώην του ...
​Ταύρος εν υαλοπωλείω λέγεται πως έγινε η Τζένιφερ Άνιστον, όταν ανακάλυψε πως ο Τζάστιν Θερού μιλά κρυφά με την πρώην του, εδώ και μήνες Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Radar Online», η 47χρονη ηθοποιός υποπτευόταν εδώ και μήνες πως ο 44χρονος σύζυγός της είχε μυστική επικοινωνία με την 39χρονη Χάιντι Μπίβενς.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μέρα το κινητό του Τζάστιν χτύπησε, έχοντας στην οθόνη ένα άγνωστο νούμερο, με την Άνιστον να τον ρωτά σε ποιόν ανήκει και τον Τζάστιν να απαντά: «Ένας φίλος που δεν ξέρεις!»

Ανήσυχη μετά την απάντηση του, η Άνιστον πήρε πίσω τον άγνωστο αριθμό και έγινε έξαλλη μόλις αναγνώρισε την φωνή της πρώην του!

«Τον αντιμετώπισε ευθέως ξεσπώντας σε κλάματα. Απαίτησε να κόψει κάθε επαφή μαζί της αμέσως. Ο Τζάστιν προσπάθησε να απολογηθεί και έδωσε μερικές αστείες δικαιολογίες, λέγοντας ότι εκείνος και η πρώην του έχουν κάποιους κοινούς γνωστούς».


Αν και ο 44χρονος ηθοποιός διαβεβαίωσε την Άνιστον ότι δεν τρέχει τίποτα, εκείνη λέγεται πως είναι προδομένη από την συμπεριφορά του:

«Αυτό είναι η απόλυτη προδοσία για την Τζένιφερ και ο χειρότερος εφιάλτης της».

Να σημειώσουμε, πως Άνιστον και Θερού συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2007 όταν εκείνος συζούσε ακόμα με την 39χρονη Χάιντι Μπίβενς. Το 2010 ξανασυναντήθηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Wonderlust». Το πικάντικο της υπόθεσης, είναι πως μέχρι τον Μάϊο του 2010 ο Θερού συνέχιζε να είναι μαζί με την Μπίβενς, αλλά ένα μήνα μετά, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, επιβεβαίωσε την σχέση του με την Άνιστον.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ