2016-04-16 18:52:15
Φωτογραφία για Τίμησαν την Γενοκτονία των Ποντίων οι Σπουδαστές της ΣΜΥ…Παρουσία & του Στρατάρχη ! (φωτορεπορτάζ & video)
Μπορεί κάποιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης να ξέχασαν ή να μην θεωρούν ότι συνέβη η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου …Αλλά οι Σπουδαστές της Παραγωγικής Σχολής των Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ )τίμησαν την Γενοκτονία  των Ποντίων με την αρμόζουσα …Μεγαλοπρέπεια!

Στο διήμερο των Εκδηλώσεων η ΣΜΥ διοργάνωσε Φωτογραφική Έκθεση , ομιλία στο αμφιθέατρο της Σχολής αλλά και παρουσίαση Πολεμικών χορών των Ελλήνων του Πόνου όπου διέπρεψαν οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της Σχολής ντυμένοι με Παραδοσιακές φορεσιές! (φώτο)

Ο Στρατάρχης  της 1ης Στρατιάς που τίμησε την  Ιστορική εκδήλωση της Σχολής  καταθέτοντας στην Μνήμη  των θυμάτων στεφάνι και έδωσε τα εύσημα στη Σχολή ,αναφερόμενος δε στα γεγονότα δήλωσε ότι τα θυμόμαστε και είμαστε εδώ για να μην ξανασυμβεί η Τούρκικη θηριωδία των Νεοτούρκων !(Σχετική δήλωση του και για τον Πυρπολητή στο video )

Να επισημάνουμε οτι από την Εκδήλωση έλαμψαν δια  της απουσίας τους οι τρεις Βουλευτές  του νομού του Σύριζα αλλά και ο Βουλευτής της Ν.Δ …Η Απουσία του Δημάρχου Τρικκαίων που έλειπε για δουλειές στην Αθήνα ( αν και έστειλε εκπρόσωπο Αντιδήμαρχο)!


Παρών στην εκδήλωση και ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος Αθανάσιος που δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στα Ελληνοτουρκικά των τελευταίων ημερών  …χτυπώντας καμπανάκια !

                         Άψογοι απο πάσης πλευράς οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της ΣΜΥ …Που για μια ακόμη φορά έδειξαν τη σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται στη Σχολή !

Οι Σπουδαστές της Σχολής έκλεψαν ξανά την Παράσταση αφού με το πέρας της Εκδήλωσης  έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο τρομάζοντας τα Φαντάσματα του Φόβου που άρχισαν να κουρνιάζουν ξανά στις Καρδιές των Ελλήνων !

Πάντα σε άψογο σχηματισμό και πάντα λεβέντικα όπως αρμόζει σε Έλληνες Υπαξιωματικούς που αποτελούν απλά όχι την ραχοκοκαλιά του Στρατού αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα εξελίσσονται σε Ηγέτες του Σύγχρονου Στρατού όπου και θα κυριαρχήσουν στο Πεδίο της Μάχης !…Σε συνδυασμό δε με την ακαδημαϊκή εκπαίδευση που γίνεται στη σχολή μπορούν να σταθούν με άνεση …Παντού !

Ας ελπίσουμε όμως να μην καταντήσουμε και τη Σχολή που βγάζει μόνο Ηγέτες ,»Υπηρέτες» στο βωμό μικροπολιτικών και μικροκομματικών συμφερόντων…Να θυμίσουμε στον ΑΝΥΕΘΑ κ.κ Βίτσα ότι έχει υποσχεθεί την ανακαίνιση των Κοιτώνων της Σχολής ,την ώρα που τα εκατομμύρια ρέουν προς τους Λαθρομετανάστες (στο θέμα αυτό  θα επανέλθουμε λίαν συντόμως και με ντοκουμέντα )  Σημαιοστολισμένο και το Εκκλησάκι της Σχολής με τον Άγιο Γεώργιο Προστάτη του Στρατού αλλά και  την Σχολής …Δίπλα στην Παναγιά των Ποντίων !

  Απλά Καμαρώστε τα Παιδιά της Ελλάδος που έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι οι Μπροστάρηδες στους Αγώνες αλλά και και κρατώντας ζωντανές της  Μνήμες  των Θυμάτων της Τούρκικης Θηριωδίας …Χωρίς να ξεχνάνε την Μακεδονία μας όπου και  βροντοφώναξαν στην Παρέλαση της 25η Μαρτίου πριν από λίγες ημέρες !

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/timisan-tin-genoktonia-ton-pontion-spoudastes-tis-smi-parousia-stratarchi-fotoreportaz-video/ 
kranos
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ