2016-04-19 14:29:37
Φωτογραφία για Τι λέει η αστυνομία για τον τραυματισμό του πρόσφυγα που προκάλεσε πανικό;
Σε τυχαίο γεγονός και ειδικότερα τροχαίο ατύχημα, οφείλεται, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ο σοβαρός τραυματισμός του Σύρου πρόσφυγα από αυτοκίνητο της αστυνομίας στον καταυλισμό προσφύγων στην Ειδομένη.  

Όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο, για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας Κιλκίς, το οποίο διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος. Πάντως, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, ο Σύρος, όπως προκύπτει από κατάθεση συγγενικού προσώπου του, ήταν σκυμμένος έξω από τη σκηνή που διαμένει με την οικογένειά του, ξαφνικά σηκώθηκε απότομα και έπεσε προς τα πίσω, προφανώς, χάνοντας τις αισθήσεις του. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα αστυνομικό βαν, στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός και πάνω σε αυτό χτύπησε ο πρόσφυγας.  

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε ότι δεν είδε τίποτα και απλώς άκουσε έναν θόρυβο. Ο Σύρος φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα διερευνήσει, από την πλευρά του, τις συνθήκες τραυματισμού.  

Επίσης, από το αρχηγείο της αστυνομίας έγινε γνωστό ότι διεξάγεται και διοικητική διερεύνηση για την υπόθεση, όπως προβλέπεται για όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποδίδονται εκ των προτέρων ευθύνες στον αστυνομικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ