2016-04-22 02:25:13
Φωτογραφία για Επίθεση της ΝΔ για τη μεταφορά διαθεσίμων των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος
Για επανάληψη της περυσινής ιστορίας και συνέπεια της υπερήφανης αριστερής διαπραγμάτευσης, κάνει λόγο ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της ΝΔ.

IATRONET.GR

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η εντολή του υπουργείου Υγείας προς τα νοσοκομεία να μεταφέρουν τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, προφανώς για να καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες του κράτους.

Ο υπεύθυνος του τομέα Υγείας της ΝΔ, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας (φωτό) επιτέθηκε στην κυβέρνηση, την οποία κάλεσε να παραιτηθεί, με τη φράση: “Ντροπή και πάλι ντροπή. Επιτέλους φύγετε”!

Η δήλωση του κ. Κέλλα έχει αναλυτικά ως εξής:

“Με εξαιρετικά επείγουσα εντολή του το υπουργείο Υγείας προς τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ζητεί και πάλι, τα ταμειακά διαθέσιμα να μεταφερθούν εντός της ημέρας στον 'ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας κατά παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης'.

Και απορεί ο ελληνικός λαός γιατί δεν υπάρχουν γάζες στα νοσοκομεία. Γιατί δεν υπάρχουν αναλώσιμα πρώτης ανάγκης.

Γιατί η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας είναι ανύπαρκτη. Γιατί υπάρχει χάος στην Δημόσια Υγεία!

Τα χρήματα προφανώς θα χρησιμοποιηθούν για να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, και άλλες υποχρεώσεις του κράτους Επανάληψη της περυσινής ιστορίας και συνέπεια της υπερήφανης αριστερής διαπραγμάτευσης Ντροπή και πάλι ντροπή. Επιτέλους φύγετε”.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ