2016-04-23 21:45:09
Φωτογραφία για Πετρουλάκη: Μιλά ανοιχτά για την κρίση στο γάμο της με τον Ίβιτς!
17 χρόνια γάμου μετράνε η Ελένη Πετρουλάκη και ο Ίλια Ίβιτς, έχοντας αποκτήσει τέσσερις κόρες, ενώ αποτελούν ένα από πιο ακριβοθώρητα ζευγάρια της showbiz.

Οι δυο τους έχουν αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών τους, και τα επαγγελματικά τους και όλα αυτά τα χρόνια ουδέποτε έχουν απασχολήσει τα Μέσα με τη σχέση τους.

Ωστόσο, η γνωστή γυμνάστρια σε πρόσφατη συνεντευξή της, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις περιόδους κρίσης και κλυδωνισμούς που πέρασε ο γάμος τους μέσα στα 17 χρόνια κοινής πορείας.

"Με τον Ήλια βλεπόµαστε µόνο τα βράδια. Ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών που είναι, αναλαµβάνει παίκτες και τους πηγαίνει σε οµάδες, κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο" παραδέχεται στην εφημερίδα real life.

Κι εξηγεί οτι για το λόγο αυτό, ο χρόνος που έχουν ως ζευγάρι είναι ελάχιστος, ενώ παραδέχεται ότι ο γάμος τους πέρασε πολλούς κλυδωνισμούς.

"Θέλει από κοινού καθηµερινή προσπάθεια. ∆εν υπάρχει µυστικό. Αυτά είναι βλακείες. Το θέµα είναι να υπάρχουν σεβασµός, κατανόηση, βαθιά εσωτερική αγάπη, γιατί είναι ο άνθρωπός σου και θες το καλύτερο γι' αυτόν. Θες να ζήσετε µαζί κι έχετε και µια αποστολή: πρέπει να µεγαλώσετε µαζί σωστά αυτά τα παιδιά. Αυτό είναι όλο.." δηλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ