2016-04-24 10:40:21
Φωτογραφία για Κως: Αναβλήθηκε η δίκη του δολοφόνου του σκύλου, τον Μάρτιο του 2017 η εκδίκαση!
Για τρίτη φορά αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του 58χρονου άνδρα ο οποίος σκότωσε έναν αδέσποτο σκύλο με το κυνηγετικό του όπλο στο χωριό Δίκαιο της Κω στις 17 Μαρτίου 2016. Ο δράστης δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο όπως εξήγησε στο www.zoosos.gr η Μαρία Κατρά αλλά τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του στον οποίο και δόθηκε αναβολή και έτσι η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 24 Μαρτίου του 2017.

Σύμφωνα με την κα Κατρά λιγοστοί ήταν εκείνοι που πήγαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Κω για να συμπαρασταθούν κυρίως στην γυναίκα - αυτόπτη μάρτυρα η οποία – ενώ συνήθως όλοι σιωπούν στις τοπικές κοινωνίες – είχε το θάρρος να καταγγείλει τον δράστη   στην Αστυνομία.

«Λιγοστοί ήταν οι φιλόζωοι (ή μάλλον φιλόζωες καθώς είμαστε μονό γυναίκες) που εμφανίστηκαν για συμπαράσταση στη μάρτυρα με μόνη εξαίρεση τον συνιδρυτή της φιλοζωικής οργάνωσης για γάτες "Kittys of Kefalos". Θα είμαστε εκεί του χρόνου, δεν ξεχνάμε κι ελπίζω να είμαστε περισσότεροι» επισημαίνει η κα Κατρά.

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Αnimal Rescue Kos» φιλοξενεί το δεύτερο σκυλί που ζούσε το ίδιο χωριό το οποίο ο δράστης είχε απειλήσει να σκοτώσει.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ