2016-04-24 12:07:23
Φωτογραφία για Prince: Δεν φέρει εξωτερικά τραύματα - Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας
Η σορός του Prince δεν έφερε εξωτερικά τραύματα και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτοκτονίας, ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας όπου βρισκόταν η έπαυλη του Prince στη Μινεσότα. Ανεπιβεβαίωτη παραμένει στο μεταξύ η αναφορά ότι ο πρίγκιπας της ποπ είχε πάρει υπερβολική δόση αναλγητικών...

λίγες μέρες πριν πεθάνει αιφνίδια.

Όπως ανακοίνωσε ο Τζιμ Όλσον, σερίφης της κομητείας Κάρβερ Κάουντι όπου γεννήθηκε ο Prince, η τελευταία φορά που ο τραγουδιστής εθεάθη ζωντανός ήταν το βράδυ της Τετάρτης, όταν γνωστοί του τον άφησαν έξω από το σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός από το προσωπικό του σε ανελκυστήρα της έπαυλης το επόμενο πρωί.

Ο Όλσον παρουσίαζε τα ευρήματα της νεκροψίας, διευκρίνισε όμως ότι θα περάσουν εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αποκαλύψουν την αιτία θανάτου.

Έξι μέρες νωρίτερα, το ιδιωτικό αεροπλάνο του Prince είχε πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο Ίλινοϊ λόγω «ιατρικού συμβάντος», το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να γίνει εισαγωγή.


Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Tmz.com, ο Prince είχε χρειαστεί τότε να λάβει αντίδοτο για υπερβολική δόση Percocet, ενός ισχυρού αναλγητικού που περιέχει ακεταμινοφαίνη και την οπιοειδή ουσία οξυκωδόνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο τραγουδιστής έπαιρνε ισχυρά αναλγητικά λόγω προβλημάτων στο ισχίο που τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε επέμβαση το 2010. Την περασμένη εβδομάδα φέρεται μάλιστα να είχε θεαθεί να περπατά νευρικά έξω από φαρμακείο της περιοχής του.

Ο σερίφης αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, και περιορίστηκε να δηλώσει ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως είπε πάντως στο Associated Press η πρώην ντράμερ του τραγουδιστή Sheila E, o Prince είχε προκαλέσει ζημιά στους γοφούς του πηδώντας συνεχώς στις συναυλίες του φορώντας τακούνια.

Γνωστοί και συνεργάτες του Prince, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιαχωβά, δήλωσαν ότι ο εμβληματικός συνθέτης και περφόρμερ δεν έπινε και δεν έπαιρνε ποτέ ναρκωτικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ