2016-04-25 00:34:06
Φωτογραφία για Χίλια μπράβο! Δεν έχει δάχτυλα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να γίνει πιανίστας και μάλιστα από τους καλύτερους... [video]
Τη δύναμη της θέλησης αποδεικνύει ένας 15χρονος από τη Ρωσία, καθώς εξελίχτηκε σε έναν υποσχόμενο πιανίστα, παρά το γεγονός ότι εξαιτίας μιας ασθένειας, γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στα χέρια. Ο Alexey Romanov, από το Zelenodolsk, ένα χωριό στην από τη Δημοκρατία του Ταταρστάν, ξεκίνησε το ταξίδι του στη μουσική πριν από δυο χρόνια, όταν ενθουσιάστηκε από τα έργα των Μότσαρτ και Βιβάλντι. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμμετείχε στην ορχήστρα της Δημοκρατίας, και απέκτησε φήμη μέσω της τηλεόρασης.

Το νεαρό βοήθησαν δάσκαλοι μουσικής στο σχολείο για άτομα με ειδικές ανάγκες όπου φοιτά. «Ακόμα με βοηθούν. Μου στέλνουν μουσικές που τις μελετώ», δηλώνει ο ίδιος. Ο Romanov, είναι εσώκλειστος σε σχολείο στην πόλη Kazan, και βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στα χέρια ενός ζευγαριού που τον υιοθέτησε πριν από δυο χρόνια. Οι γονείς του, γρήγορα αναγνώρισαν τη κλίση του παιδιού στη μουσική και ειδικά στις τέχνες, γι αυτό και του χάρισαν αρχικά, ένα συνθεσάιζερ. Με τη πάροδο του χρόνου και έπειτα από αρκετή εξάσκηση, ο έφηβος άρχισε να λαμβάνει μέρος σε διαγωνισμούς, στους οποίους κέρδιζε τη πρώτη θέση.


Ενδεικτικό του ταλέντου του, είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Φεβρουάριο συμμετείχε στην ορχήστρα δωματίου La Primavera, στο Kazan ενώ έχει εμφανιστεί και σε τηλεοπτικά προγράμματα. Το αξιόλογο και αδιαμφισβήτητο ταλέντο του σεμνού νεαρού, έχει προκαλέσει το θαυμασμό της κοινής γνώμης που εκδηλώνεται και στα κοινωνικά δίκτυα. . «Ο Alexey είναι ήρωας και του αξίζει κάθε σεβασμός. Του εύχομαι μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή», έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έσπευσε να συγκρίνει τη θέληση του Alexey με όλους αυτούς που παραπονιούνται για το κάθε τι: «Όλοι παραπονούμαστε συνεχώς για τη ζωή… Το παιδί είναι φανταστικό».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ