2016-04-25 04:51:11
Φωτογραφία για Θα μείνετε! Πόσο πουλήθηκε η ερωτική επιστολή της Βασίλισσας Ελισάβετ;
Μία επιστολή στην οποία η βασίλισσα Ελισάβετ περιγράφει πώς ως νεαρή πριγκίπισσα ερωτεύτηκε έναν ναυτικό δόκιμο, πωλήθηκε σε δημοπρασία για 14.400 λίρες.  

Η επιστολή αναφέρεται βέβαια στον άνθρωπο που έμελε να γίνει σύζυγός της. Το δισέλιδο γράμμα γράφτηκε το 1947 από την Ελισάβετ και εστάλη στην Μπέτι Σιου, η οποία έγραφε ένα βιβλίο για τον γάμο του ζευγαριού, σύμφωνα με το Sky News.   Τότε η Ελισάβετ ήταν ήδη 21 ετών και στην επιστολή της περιγράφει πως το ειδύλλιο «άνθισε» σε χορούς που πήγαιναν.  

«Η πρώτη φορά που θυμάμαι να συναντώ τον Φίλιππο ήταν τον Ιούλιο του 1939 στο Royal Naval College, λίγο πριν τον πόλεμο. Ιχως να είχαμε συναντηθεί νωρίτερα, στη στέψη ή στον γάμο της δούκισσας του Κεντ, αλλά δεν θυμάμαι.   Ημουν 13 χρονών και εκείνος 18, ένας δόκιμος που ετοιμαζόταν να φύγει. Κατετάγη στο Ναυτικό στο ξέσπασμα του πολέμου και τον έβλεπα μόνο περιστασιακά όταν είχε άδεια, περίπου δύο φορές σε τρία χρόνια», γράφει μεταξύ άλλων η βασίλισσα.   «Αρχίσαμε να βλεπόμαστε περισσότερο όταν δέχθηκε μία δουλειά για δύο χρόνια στη Σχολή Αξιωματικών στο Κόρσαμ. Πριν από αυτό μετά βίας γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον. Περνούσε τα σαββατοκύριακα μαζί μας», αναφέρει ακόμη.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ