2016-04-26 09:06:21
Φωτογραφία για Η δήλωση του Tom Hanks: Ο Τραμπ θα γίνει Πρόεδρος όταν....
«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει πρόεδρος όταν στη Γη θα προσγειωθούν διαστημόπλοια γεμάτα με δεινόσαυρους που θα φορούν κόκκινες κάπες» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Sky News

Σαρκαστικός για τις ελπίδες που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ να βρεθεί στον Λευκό Οίκο ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τομ Χανκς.

«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει πρόεδρος όταν στη Γη θα προσγειωθούν διαστημόπλοια γεμάτα με δεινόσαυρους που θα φορούν κόκκινες κάπες» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Sky News.

Παράλληλα «κάρφωσε» το βασικό σύνθημα που χρησιμοποιεί ο πολυεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός «Make America Great Again» (Να Κάνουμε τις ΗΠΑ Μεγάλες Ξανά).

«Εδώ είναι το πρόβλημα» συνέχισε να «πυροβολεί» κατά του Τραμπ ο Χανκς σε δηλώσεις του πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο "A Hologram For The King", «οι ΗΠΑ είναι ήδη μεγάλες οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοεί».

Ο Χανκς μαζί με αρκετούς εκπροσώπους του Χόλιγουντ έχουν ταχθεί στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, της πιθανότερης αντιπάλου του Τραμπ από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών στις επόμενες εκλογές.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι αλλάζει στο Facebook;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι αλλάζει στο Facebook;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ