2016-04-27 14:24:18
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ... ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να δοθεί εκ νέου δανεικός σε κάποια ομάδα παρουσιάζεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος έχει ως... προτεραιότητα την επιστροφή και την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Τη φετινή σεζόν ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του παραχωρήθηκε ως δανεικός τον Ιανουάριο στον ΑΠΟΕΛ.

Εκεί ο διεθνής μεσοεπιθετικός πήρε τα... πάνω του και ήδη υπάρχουν σενάρια για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, κάτι που πάντως δεν είναι ακόμα σίγουρο, καθώς η κυπριακή ομάδα φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει το επόμενο διάστημα στην επέκταση του δανεισμού του παίκτη, όπως έχουμε αναφέρει.

Από την πλευρά του, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και περιμένει ο Πορτογάλος τεχνικός να του δώσει μία ευκαιρία με την οποία θα αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, η εφημερίδα Live Sport αναφέρει πως ο Γιαννιώτας το έχει ξεκαθαρίσει ήδη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έχει ζητήσει να προχωρήσουν στην πρόωρη λύση της συνεργασίας του, αν είναι εκ νέου να δοθεί κάπου δανεικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ