2016-04-28 04:54:11
Φωτογραφία για Ποιο ελληνικό νησί είναι μέσα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως;
Ένα ελληνικό νησί βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως που προτείνει το νεοϋορκέζικο Travel & Leisure, ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι γεγονός ότι η θάλασσα, πάντα εντείνει το ρομαντικό στοιχείο, προσφέροντας άκρως ειδυλλιακές και ονειρικές στιγμές σε όσους ταξιδεύουν με το ταίρι τους και ξέρουν να το απολαμβάνουν. Έτσι, από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως δεν θα μπορούσε να λείπει η Νέα Υόρκη με την εντυπωσιακή γέφυρα του Μπρούκλιν, τα νησιά Bora- Bora στη Γαλλική Πολυνησία καθώς και άλλοι προορισμοί χωρίς το υγρό στοιχείο στα βασικά χαρακτηριστικά τους αλλά με πανέμορφες γωνιές όπως η Γρανάδα στην Ισπανία, η Φεζ στο Μαρόκο, η Κοιλάδα της Νάπα κ.α.

Ονειρικό τοπίο με απέραντες εκτάσεις αμπελώνων στην κοιλάδα της Νάπα

Ποιος ελληνικός προορισμός, ωστόσο, κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα; Ο λόγος για το πανέμορφο νησί της Πάτμου, το νησί της Αποκάλυψης, στο νότιο τμήμα του Αιγαίου πελάγους που διακρίνεται για τη μεγάλη ιστορική και θρησκευτική σημασία του.


Πανοραμική άποψη της πανέμορφης χώρας της Πάτμου

Το νησί στο οποίο έγραψε την Αποκάλυψη το 95 μ.Χ. ο εξόριστος από το Ρωμαίο αυτοκράτορα Δομιτιανό, Άγιος Ιωάννης, αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό στη χώρα, τόσο για τους θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού όσο και για τους φανατικούς της χαλαρής και αβίαστα κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας. Σημειώστε μάλιστα ότι έχει χαρακτηριστεί και ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Ευρώπης, σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Forbes.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ