2016-04-28 10:00:06
Φωτογραφία για Φεύγει πολύς κόσμος από τον Αστέρα Τρίπολης
Στον Αστέρα Τρίπολης αποχαιρέτησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τους Μπαντή, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλο, Λούι, Κιτοκό και Τορμένα, όμως σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ετοιμάζεται και «έξοδος» Νο 2, την οποία θα κληθούν μετά το Πάσχα να διαβούν τουλάχιστον ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Σε αυτούς θα προστεθεί και ο Μπερτόλιο, στην περίπτωση που οι Αρκάδες δεν μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή για την παραμονή του.

Ο Αργεντινός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου και η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται περίπου στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ και οι δικές του απαιτήσεις κρίνονται αυτήν τη στιγμή ιδιαίτερα «τσουχτερές» για τον Αστέρα. Παρ' όλα αυτά είναι μια περίπτωση που, όσο ακριβή και αν είναι, ο σύλλογος της Τρίπολης την επεξεργάζεται. Κάτι που δεν έκανε για τον βασικό του φέτος τερματοφύλακα, τον Μπαντή, τους επίσης βασικούς στόπερ Σανκαρέ, Ζησόπουλο και τον δεξιό του μπακ τον Λούι, για τους οποίους η «ετυμηγορία» ήταν πως ό,τι ήταν να δώσουν το πρόσφεραν...Βέβαια, η αλήθεια για τον Λούι είναι πως το διαζύγιο βγήκε καθώς δεν δέχτηκε πριν από καιρό να ανανεώσει, όμως έχει μπροστά του ένα καλύτερο μέλλον, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τις γερμανικές Μάιντς και Αϊντραχτ
. Η εκκαθάριση του ρόστερ δημιουργεί αυτομάτως προϋποθέσεις γερής ενίσχυσης για τον Αστέρα, στον οποίον, αν και έχει ήδη βάλει μπρος το μεταγραφικό του πλάνο, οι αποχωρήσεις τελικά γίνονται περισσότερες από ό,τι υπολόγιζε πριν από καιρό και έτσι οι Αρκάδες πλέον ψάχνονται και για τερματοφύλακα.

Πηγή: Goal
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο κύβος ερρίφθη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο κύβος ερρίφθη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ