2016-04-29 16:20:29
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ12 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Γεμάτα παραστάσεις επέστρεψαν από τα Τρίκαλα τα παιδιά της Κ-12 της Ακαδημίας μας που συμμετείχαν από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Τετάρτη στο τουρνουά που διοργάνωσε η Δήμητρα Απόλλων Τρικάλων.

Η ομάδα μας έφτασε στον τελικό του τουρνουά στην κατηγορία 2003-04 αλλά εκεί ηττήθηκε με 3-1 από την Δήμητρα Τρικάλων που έπαιξε με παιδιά γεννημένα το 2003. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 1-0 με τον Γλογοβίτη αλλά δεν μπόρεσε αν και στάθηκε καλά να διεκδικήσει τη νίκη.

Στην πορεία προς τον τελικό επικράτησαν με 8-1 του Τοξότη Λάρισας, με 3-0 του Ατρόμητου Πτολεμαϊδας και με 5-0 της Δήμητρας Τρικάλων (Κ-12).

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-12: Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Γαλάνης Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Κατσαούνος Σπύρος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Φλώκος Αντώνιος, Ράμμος Δημήτριος, Ρούσσος Μιχαήλ, Σταυρόπουλος Χρήστος, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Αρβανιτάκης Άρης, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Ποιμενίδης Γεώργιος, Αλέξης Γεώργιος, Γκίνι Κριστιάν, Γλογοβίτης Ιωάννης,Κορφιάτης Νικόλαος, Βλασσόπουλος Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Αδαμόπουλος Κωνσταντίνος.


Ο προπονητής της Ακαδημίας μας κ. Τάσος Θέος που κατέβασε την ομάδα στο τουρνουά σημείωσε: "Τα παιδιά κέρδισαν πολλά απ' αυτό το τουρνουά και αν και έπαιζαν με μεγαλύτερα στον τελικό το πάλεψαν. Σημασία έχουν σ' αυτή την ηλικία οι εμπειρίες. Είδαν νέα γήπεδα, νέες ομάδες, ταξίδεψαν και έμειναν σε ξενοδοχείο ως μέλη μιας αποστολής. Όλα αυτά είναι κέρδος".

Την ομάδα συνόδεψε ο κ. Γιώργος Κοκολάκης και ο φυσιοθεραπευτής κ. Ανδρέας Περιμένης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ