2016-04-29 20:30:36
Φωτογραφία για ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΡΕΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ!
Τα "Αστεράκια" κέρδισαν την κούπα και τις εντυπώσεις.

Την 1η θέση στο τουρνουά "Fair Play-Κυριάκος Καραταϊδης" που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας στο Μενίδι κατέλαβαν τα "Αστεράκια" της Κεντρικής Σχολής Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σολωμού έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και στους τέσσερις αγώνες και πέτυχαν πολλά και όμορφα γκολ. Στον τελικό του τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο κ. Καραταϊδης και οι συνεργάτες του η Σχολή Ρέντη κέρδισε με 4-2 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Τα γκολ στον τελικό για την ομάδα μας πέτυχαν οι: Μαρούλης (2), Κάββαλος (1), Λαμπρόπουλος (1).

Στην πορεία της προς τον τελικό η ομάδα της Σχολής μας κέρδισε με 8-5 τον Αχαρναϊκό, με 5-2 την Σχολή Ολυμπιακού Μενιδίου και με 6-3 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την απονομή στα "Αστεράκια" έκανε ο επικεφαλής της Σχολής μας στο Μενίδι και αρχηγός του Ολυμπιακού κ. Κυριάκος Καραταϊδης.

Οι ποδοσφαιριστές της Σχολής Ρέντη που αγωνίστηκαν είναι οι: Παπαδόπετρος Παναγιώτης, Χατζηπέτρος Νίκος, Παπαβασιλείου Βασίλης, Δημητρίου Παναγιώτης, Δημητρίου Χρήστος, Χριστόπουλος Ηλίας, Κάββαλος Θεολόγος, Μαρούλης Μιχάλης, Λαμπρόπουλος Ερμής.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Σχολής μας και στον προπονητή τους για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις αλλά και για την συμπεριφορά τους εκτός γηπέδου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ