2016-04-30 13:16:10
Φωτογραφία για «ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!» *ΒΙΝΤΕΟ*
O Δημήτρης Μαυροειδής που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για τους αγώνες των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, θεωρεί ότι... χρωστάει κάτι στον Ολυμπιακό, αφού στο ΟΑΚΑ η ομάδα του... χάρισε τη νίκη στον Θρύλο!

Ας τον ρωτήσει κάποιος ρε παιδιά πότε κέρδισε τελευταία φορά η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό, ειδικά στο ΣΕΦ που έχει και... απαιτήσεις από τη σειρά! Καλό το οπαδιλίκι, αλλά να έχει και κάποια βάση αγαπητέ Μαυροειδή...  Για την ώρα πάντως, προσοχή στον... Γουόρικ (το βίντεο στο τέλος του άρθρου ξυπνάει αναμνήσεις και... γούστα).

«Θεωρώ ότι χρωστάμε κάτι στον Ολυμπιακό. Τη χαρίσαμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ και δεν πρέπει να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, γιατί ο αντίπαλος είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά θα παλέψουμε. Δείξαμε στο τελευταίο ματς ότι μπορούμε.


Νομίζω τελείωσε το άγχος τώρα. Δεν μπορείς με τον Ολυμπιακό να έχεις άγχος. Παίζεις με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον πρωταθλητή. Σε αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα, γιατί δεν θα είμαστε πιεσμένοι», τόνισε σε αντιδιαστολή με την πίεση που είχε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Δεν ήταν θέμα χαλαρότητας. Περισσότερο ήταν το άγχος που είχαμε εμείς, γιατί όταν παίζεις στην έδρα σου και μπαίνει το ‘πρέπει’ κάποια στιγμή κάνεις λάθη. Ιδιαίτερα στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά λάθη. Στην άμυνα ήμασταν καλοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια, αυτό μας κράτησε και πρέπει να κρατήσουμε για τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ