2016-05-01 15:35:36
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ... ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (VIDEOS & PHOTOS)
Μαγευτικό! Καταπράσινο και ιδανικό για σκληρή δουλειά! Ο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το αγαπημένο Ζέεφελντ του Ολυμπιακού.

Διαπιστώστε το και μόνοι σας, όπως το παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αφήσει το αγαπημένο του Ζέεφελντ. Έτσι το καλοκαίρι θα αλλάζει προορισμό, αλλά όχι χώρα και... τοπίο. Βλέπετε, το Λάνγκεφελντ είναι και αυτό στο Τιρόλ της Αυστρίας και είναι εξίσου μαγευτικό.

Το Λάνγκεφελντ είναι ένα από τα χωριά τα οποία βρίσκονται κατά μήκος της κοιλάδας του Ετζταλ. Συγκριτικά με τα άλλα είναι το μεγαλύτερο καθώς –βάσει των τελευταίων μετρήσεων- αριθμεί περισσότερους από 4000 μόνιμους κατοίκους.

Σε υψόμετρο 1.173 μέτρων πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος για χειμερινές διακοπές αλλά και για καλοκαιρινές για όσους –τουλάχιστον- αγαπούν το βουνό και όχι τη θάλασσα.

Είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις ιαματικές πηγές του, με το νερό να έχει εντοπιστεί μετά από γεωτρήσεις σε βάθος 1865 μέτρων. Στο σημείο αυτό έχει ανεγερθεί και το μεγαλύτερο σπα της περιοχής και το «καμάρι» του Λάνγκεφελντ, το Aquadom.

Οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή είναι αντίστοιχες με εκείνες του Ζέεφελντ κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό το μέρος για τις προετοιμασίες των ομάδων, δίδοντας μεγαλύτερο βάρος στο «χτίσιμο» της φυσικής κατάστασης. Διαθέτει πολλές διαδρομές για πεζοπορία αλλά μεγάλα γυμναστήρια. Απολαύστε βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή...
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ