2016-05-03 10:05:23
Φωτογραφία για Γιατί η Βάσω Λασκαράκη δεν μπορεί να ευχαριστηθεί την επιτυχία της σειράς Το Σόι σου;
Η οικονομική ανασφάλεια και ο λόγος που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί την επιτυχία της σειράς «Το σόι σου», στην οποία πρωταγωνιστεί

H Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την επιλογή της να συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σοί σου», μία επιλογή που όπως τόνισε, τη δικαίωσε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αισθάνεται που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κρίση συμμετέχει σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. «Νιώθω πολύ τυχερή, αλλά να ξέρεις πως όλα είναι θέμα επιλογών και συγκυριών. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου, επειδή σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή της ζωής μου πήρα την καλύτερη απόφαση. Χαίρομαι πολύ που έκανα μια τόσο σωστή επιλογή. Γενικότερα όμως, έχω άγχος για όλο αυτό που ζούμε ως χώρα τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ ιδιαιτέρως την επιτυχία της σειράς όταν όλα γύρω μας καταρρέουν. Όλοι μας έχουμε στο περιβάλλον μας συγγενείς και φίλους που ζορίζονται οικονομικά, μεταναστεύουν και ζουν πολύ σκληρές καταστάσεις. Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες που λέει και το τραγούδι. Πανικοβάλλομαι, δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον κόσμο. Έχω μια αγωνία μεγάλη για αυτά που μπορεί να συμβούν στην Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι», τόνισε  η ηθοποιός στην  «Αγορά».

Όσο για το αν η σειρά θα πάρει το πράσινο φως για μια ακόμη σεζόν, είπε: «Μας έχουν ενημερώσει ότι η σειρά θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν. Αν βέβαια δεν προκύψει κάτι άλλο συνταρακτικό σε αυτή την χώρα!»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ