2016-05-03 14:24:14
Φωτογραφία για Φαντάροι κουρεύουν το γκαζόν σε κατοικίες αξιωματικών!
Στον Έβρο δίπλα στο χωριό Τυχερό βρίσκεται ένα συγκρότημα από κατοικίες (ΣΟΑ) που παραχωρείται σε ανώτερους αξιωματικούς, κυρίως στους διοικητές των μονάδων.

Θα περιμέναμε μεγαλύτερη σεμνότητα από ανθρώπους που απολαμβάνουν ήδη ένα προκλητικό προνόμιο. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι αναγκασμένοι σε πολλές μεταθέσεις, δεν έχουν όμως τέτοιες παροχές όπως ένα δωρεάν σπίτι.

Το παρακάτω περιστατικό όμως δείχνει το απίστευτο θράσος ορισμένων, την ασυδοσία και το πόσο αναλώσιμοι θεωρούνται οι φαντάροι που μπορεί να μετατρέπονται σε σοφέρ, υπηρέτες, κηπουροί και ό, τι άλλο σκεφτούν.

Φαντάροι από το στρατόπεδο Δελαγραμμάτικα στον Προβατώνα διατάχθηκαν να φορτώσουν μία μηχανή που κουρεύει το γκαζόν και ένα χορτοκοπτικό σε μια καναδέζα και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα ΣΟΑ. Εκεί για αρκετές ώρες εκτελούσαν διάφορες κηπουρικές εργασίες.

Φαίνεται οι αξιωματικοί είχαν ιδιαίτερο άγχος να φροντίσουν τον κήπο τους τώρα στις γιορτινές μέρες του Πάσχα.


Ποιος ξέρει μπορεί να είχαν και καλεσμένους;

Φυσικά η συγκεκριμένη διαταγή δε μπορεί να δόθηκε από όλους τους αξιωματικούς που διαμένουν εκεί. Κανένας όμως δεν έδειξε να ενοχλείται ή έστω να παραξενεύεται.

Ζητάμε από το ΓΕΣ να παρέμβει και να σταματήσει την παράλογη εκμετάλλευση και την ασυδοσία. Δε μπορούν να έχουν απαιτήσεις από τους φαντάρους ακόμα και στα σπίτια τους.

Δε γίνεται να σηκώνουν τόσο εύκολα το τηλέφωνο και να λένε στείλε μου δυο –τρεις για την τάδε δουλειά Καλούμε τους συναδέλφους να μην ψαρώνουν σε τέτοιες διαταγές. Κανένας δε μπορεί να μας μετατρέπει σε άμισθους δούλους-υπηρέτες, κανένας δε μπορεί να μας υποτιμά και να μας προσβάλει έτσι.

Καλούμε τους συναδέλφους να μην τσιμπάνε στις υποσχέσεις για τιμητικές άδειες που πολλές φορές ξεχνιούνται στην πορεία. Έτσι κι αλλιώς η αξιοπρέπεια δεν ανταλλάσσεται. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε την επιβράβευση της υποταγής σε βάρος κιόλας όσων αντιστέκονται στην αυθαιρεσία της ιεραρχίας.

Πρέπει εμείς οι ίδιοι να βάζουμε φραγμό στις ορέξεις τους, να βάλουμε όρια στην δικαιοδοσία τους.

Σε λίγο θα μας ζητάνε να τους γυρνάμε και το αρνί στη σούβλα! Να τους το σερβίρουμε και να καθαρίζουμε και τα πιάτα τους..

Για τη "μαμά πατρίδα θα μας πούνε"...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ