2016-05-04 20:07:38
Φωτογραφία για Στην Ελλάδα για το Πάσχα φιλοξενούμενος του Ταξιάρχου Χρίστου Δρίβα ο Γάλλος Στρατηγός Philippe Ponties
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Χίου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες για τις διακοπές του Πάσχα, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού της Γαλλίας Στρατηγός Philippe Ponties, φιλοξενούμενος του Έλληνα Ταξιάρχου Χρήστου Δρίβα. 

Οι δύο άνδρες μετά την θητεία τους στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας, έχουν αναπτύξει μια ισχυρή φιλία, με τον φιλλέληνα Γάλλο Στρατηγό να απ---οδέχεται την πρόσκληση του Ταξιάρχου για επίσκεψη στη χώρα μας.

Ως άριστος οικοδεσπότης ο Ταξίαρχος Πεζικού Χρήστος Δρίβας, ξενάγησε τον Στρατηγό στη Χίο ο οποίος και απόλαυσε το Ελληνικό Πάσχα. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νησί δεν έλειψαν και οι εθιμοτυπικές επισκέψεις με τις πολιτικές αρχές όπως η σημερινή με τον Αντιπερειφεριάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού της Γαλλίας, Στρατηγός Philippe Ponties που βρίσκεται στο νησί μας για τις διακοπές του Πάσχα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τα θέματα της επικαιρότητας. Τον γάλλο επίσημο συνόδευε ο συμπατριώτης μας, Ταξίαρχος Πεζικού Χρήστος Δρίβας. - See more at: http://www.alithia.gr/politiki/ston-antiperifereiarhi-o-stratigos-philippe-ponties-xios#sthash.b7W4aXc8.dpuf
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ