2016-05-05 07:20:58
Φωτογραφία για Βίντεο - ντοκουμέντα τουρκικών προκλήσεων στις Οινούσσες
Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων στα ελληνικά χωρικά ύδατα καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Οινουσσών, με αφορμή τα περιστατικά των τελευταίων ημερών.

Ψαράς, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πώς τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κοντά στη βάρκα του, την ώρα που ψάρευε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, κοντά στο νησάκι Παναγιά. «Την ώρα που πήγαινα να σηκώσω τα παραγάδια μου, είδα ένα σκάφος να έρχεται κατά πάνω μου με μεγάλη ταχύτητα», περιέγραψε ο άντρας.

Μάλιστα, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτόγνωρα περιστατικά, καθώς στο παρελθόν ουδέποτε οι Τούρκοι είχαν προχωρήσει σε παρενοχλήσεις.

Παράλληλα, βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha, δείχνει τουρκικό περιπολικό σκάφος να έχει εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στο στενό μεταξύ Παναγιάς και Τουρκίας. Η κανονιοφόρος «Αήττητος» το καταδιώκει και το αναγκάζει να αλλάξει πορεία!


Σε άλλο βίντεο, σκάφος του Λιμενικού προσεγγίζει ακταιωρό της τουρκικής ακτοφυλακής που έχει εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ο έλληνας κυβερνήτης ζητά από τους Τούρκους μέσω ασυρμάτου να αποχωρήσουν. «Πλέετε σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Σας ζητούμε να αλλάξετε πορεία και να απομακρυνθείτε αμέσως από την περιοχή», λέει ο Έλληνας για να λάβει την προκλητική απάντηση: «Πλέουμε σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Εσείς πρέπει να αλλάξετε πορεία και να απομακρυνθείτε αμέσως από την περιοχή. Πλέετε σε τουρκικά χωρικά ύδατα».

Δείτε το βίντεο ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/epikairotita/politics/482977.html
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο ζύγι της Ιστορίας...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο ζύγι της Ιστορίας...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ