2016-05-06 00:12:13
Φωτογραφία για Εργατική Πρωτομαγιά
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 10 π.μ. η ΓΣΕΕ διοργανώνει συγκέντρωση για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς μπροστά στο εργατικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε για να τιμήσουμε αυτούς που με τους αγώνες τους διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν τόσα πολλά για τον Έλληνα εργαζόμενο.

Σήμερα η ημέρα αυτή απόκτα ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού πλέον κάθε μέρα, με τα μέτρα που παίρνουν τα τελευταία χρόνια όλες οι κυβερνήσεις, κοντεύουν να χαθούν όλα τα δικαιώματα του Έλληνα εργαζόμενου , είτε αυτός βρίσκεται στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα και να μείνουν μόνο οι υποχρεώσεις.

Η συγκέντρωση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα και την αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων ενόψει της ψήφισης των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Οι κινητοποιήσεις αυτές έχουν αποφασιστεί μετά από δύο συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες από τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του Έβρου όπου συμμετείχε και η Ένωση μας.


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας , την θωράκιση του καταληστευμένου ταμείου μας και την επιστροφή των χρημάτων σε αυτό (ΤΕΑΠΑΣΑ ), την μη περεταίρω μείωση των είδη κατακερματισμένων εισοδημάτων μας, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν για τα ειδικά μισθολόγια και το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών, την ικανή χρηματοδότηση του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας , ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που εμείς θέλουμε στους συμπολίτες μας και όχι αυτές που μας αναγκάζουν να προσφέρουμε.

Την Κυριακή 8 Μαΐου συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε στις 4 Φεβρουαρίου με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του Έβρου.

Ας μη λείψει κανείς.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ