2016-05-06 02:11:09
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα των “ραντεβού” ΕΟΦ – Φαρμακευτικών Εταιριών
Βασιλική Αγγουρίδη - Virus.com.gr

Πενθήμερη διάρκεια θα έχει η δημόσια διαβούλευση του ΕΟΦ και των Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, επί του προσχέδιου του δελτίου τιμών φαρμάκων, που έχει αναρτήσει ο Οργανισμός (εδώ).

Σήμερα, αναρτήθηκε το ενδεικτικό αναλυτικό πρόγραμμα της διαβούλευσης, με τους ΚΑΚ να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία και έχουν αρχίσει να υποβάλουν ενστάσεις και παρατηρήσεις, μέσω on–line εφαρμογής που θα παραμείνει ενεργή έως και τη Δευτέρα 9 Μαΐου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης και την επεξεργασία των ενστάσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΦ η τελική πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας και το τελικό προσχέδιο θα πάει στην Επιτροπή Τιμών της Αριστοτέλους.

Έτσι, η διαβούλευση ξεκινάει αύριο Παρασκευή 06-05 και συνεχίζεται έως και την Τρίτη 10-05, ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 9.00 έως και τις 17.00.

Ο ΕΟΦ διευκρινίζει πως οι εταιρείες που δεν δύνανται να παραστούν την ημέρα στην οποία έχουν προγραμματιστεί, μπορούν να προσέλθουν άλλη ημέρα μετά το τέλος του κανονικού προγράμματος των ραντεβού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΑΪΟΣ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ