2016-05-06 14:51:25
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΝΤΟΥ : ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Ο Ντουντού Σεαρένσε ήταν αρχηγός του Ολυμπιακού στον αλησμόνητο τελικό (4-4 με την ΑΕΚ) που κρίθηκε στη διαδικασία των... πολλών πέναλτι με τον Θρύλο τελικά να σηκώνει το τρόπαιο.

Μάλιστα, στον συγκεκριμένο αγώνα είχε σκοράρει (είχε φέρει το ματς στα ίσα, 2-2).

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Θρύλου μίλησε στο  Gazzetta.gr και τόνισε ότι για δύο ημέρες δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά από εκείνον τον απίστευτο τελικό!

«Ειλικρινά αν και με γυρνάς χρόνια πίσω κάθομαι και σκέφτομαι εάν υπήρξε τόσο σημαντικό ματς στην καριέρα μου. Είναι σίγουρα ο κορυφαίος τελικός που έχω παίξει και αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όσα χρόνια και εάν περάσουν», σχολίασε σχετικά αρχικά ο Ντουντού. «Όταν σκόραρα έκανα σαν... τρελός! Ήταν ένα πολύ μεγάλο και σπουδαίο τέρμα για μένα. Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου. Το ίδιο έκαναν και οι οπαδοί μας στις εξέδρες. Ήταν μία τόσο... τρελή και περιπετειώδης ημέρα αλλά και τόσο ιστορική. Σκέψου πόσα γκολ και πέναλτι μπήκαν και πόση ώρα παίζαμε για να πάρουμε το ματς και το τρόπαιο...», συνέχισε.


«Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση το να κάνεις αυτόν τον υπέροχο, αυτόν τον μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού να χαίρεται τόσο πολύ. Είναι φίλαθλοι που αξίζουν τα πάντα και εμείς τους τα δώσαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν κάτι το μοναδικό. Εγώ προσωπικά έμεινα ξάγρυπνος δύο ημέρες. Είχα σηκωθεί νωρίς το πρωί εκείνη την ημέρα και μετά από την χαρά μου δεν κοιμήθηκα για δύο ημέρες. Ήταν πολύ μεγάλες στιγμές», υπογράμμισε ακόμα.

Τι οδήγησε όμως τον Ολυμπιακό σε εκείνη τη νίκη; «Χάσαμε παίκτες από κόκκινες κάρτες αλλά και πάλι παίζαμε σαν... λιοντάρια! Με ψυχή, με καρδιά, με πάθος και επιμονή. Ήμασταν... σκοτωμένοι από την κούραση αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε πίσω εάν δεν κερδίζαμε. Είμαστε Θρύλος. Είμαστε Ολυμπιακός. Και όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα όση και εάν είναι η κούραση δεν γίνεται να χάνεις ένα τέτοιο ματς. Εγώ σχεδόν κάθε χρόνο βάζω ξανά το παιχνίδι και το βλέπω. Εάν και περάσαμε από πολλά... κύματα ήταν μία εξαιρετική ημέρα. Μία σούπερ βραδιά», απαντά.

Όσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς ο Ντουντού είχε έναν συγκεκριμένο στο μυαλό του: «Ο Αντώνης (σ.σ. Νικοπολίδης) το δίχως άλλο. Ήταν ηρωικός σε εκείνο το ματς. Ήταν ο μεγάλος ήρωάς μας με τις επεμβάσεις του στην διαδικασία των πέναλτι. Του χρωστάμε πάρα πολλά για εκείνη την βραδιά. Τεράστιος τερματοφύλακας και πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ήταν βραδιά - όνειρο και θέλω να ευχαριστήσω ξανά για όλα όσα βίωσα τον τότε προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Μακάρι και φέτος ο Ολυμπιακός να σηκώσει το τρόπαιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ