2016-05-17 10:40:47
Φωτογραφία για Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για τον νεαρό ψυκτικό που τραυματίστηκε με την πτώση του μπαλκονιού
Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 20χρονος ψυκτικός που τραυματίστηκε σοβαρότατα κατά την πτώση του μπαλκονιού σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Τίτου χθες το πρωί, στο τρομερό εργατικό ατύχημα το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό συνολικά 4 τεχνικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, οι πρώτες 48 ώρες μετά το ατύχημα είναι κρίσιμες για την πορεία του υγείας του νεαρού τεχνικού, ο οποίος φέρει τραύματα στο θώρακα και τα πλευρά.

Η κατάσταση της υγείας των άλλων τριών συναδέλφων του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το πρωτοφανές ατύχημα

Οι τέσσερις άνδρες, όλοι τους μέλη συνεργείου τοποθέτησης και συντήρησης κλιματιστικών μηχανημάτων, έκαναν χθες το πρωί αυτοψία στο κτίριο της καφετέριας για την τοποθέτηση κλιματιστικών. Τη στιγμή του ατυχήματος, οι τρεις από αυτούς βρίσκονταν στο μπαλκόνι που κατέρρευσε, ανάμεσά τους και ο 20χρονος νεαρός, και κάτω στο δρόμο βρισκόταν ο τέταρτος.

Ξαφνικά, το μπαλκόνι αποκολλήθηκε, παρασύροντας τους τρεις ψυκτικούς, οι οποίοι έπεσαν από ύψος περίπου 9 μέτρων πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το μπαλκόνι. Κατά την αποκόλληση μπάζα έπεσαν πάνω στον τέταρτο ψυκτικό, με αποτέλεσμα επίσης να τραυματιστεί.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Formula 1: XAΛIA ME THN Mercedes
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Formula 1: XAΛIA ME THN Mercedes
GREEK APP KANEI XAMO ME THN FORMULA 1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GREEK APP KANEI XAMO ME THN FORMULA 1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ