2016-05-17 12:06:38
Φωτογραφία για Τέτοια κάνουν οι Γερμανοί και προκαλούν την οργή του Σουλτάνου. Δείτε τι έκαναν στον Ερντογάν [photos]
Νέα «επίθεση» κατά του προέδρου της Τουρκίας πραγματοποίησαν Γερμανοί καλλιτέχνες οι οποίοι πρόβαλαν στο κτήριο της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο φωτογραφίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως Αδόλφου Χίτλερ.  

Στην πρώτη από τις φωτογραφίες ο Ερντογάν εμφανίζεται να φοράει ένα λευκό και κόκκινο περιβραχιόνιο των Ναζί και να φέρει το χαρακτηριστικό μουστάκι του Χίτλερ ενώ στη δεύτερη ο Ερντογάν βρίσκεται δίπλα-δίπλα με τον ηγέτη των Γερμανών Ναζί.   «Θέλαμε να τραβήξουμε την προσοχή στις τρομερές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που διαπράττει ο Ερντογάν στη χώρα του, για παράδειγμα: η δίωξη της αντιπολίτευσης, η ακύρωση των δικαιωμάτων της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο και οι περιορισμοί στην ελευθερία του Τύπου» εξήγησε τα κίνητρα τους ο εκπρόσωπος της ομάδας PixelHELPER.  

Η ομάδα ανέβασε τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της στο Facebook προκαλώντας ανάμεικτα σχόλια με άλλους να τους επαινούν για το έργο τους και άλλους να διαφωνούν με τη σύγκριση Ερντογάν-Χίτλερ.   Απαντώντας ο εκπρόσωπος της ομάδας είπε ότι η σύγκριση είναι θεμιτή με την εξαίρεση του Ολοκαυτώματος υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία εφοδιάζει με όπλα το Ισλαμικό Κράτος. 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ