2016-05-19 00:48:14
Φωτογραφία για Τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι κοινότητας Ασπροβάλτας
Σε μια ειδική εκδήλωση, που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ασπροβάλτας, την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, η Δημοτική Κοινότητα Ασπροβάλτας τίμησε πέντε πρώην προέδρους της κοινότητας Ασπροβάλτας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την εκλογή του πρώτου προέδρου της κοινότητας Ασπροβάλτας, δηλαδή την πρώτη εκλεγμένη τοπική αυτοδιοικητική αρχή, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους εν ζωή ευρισκόμενους, πρώην κοινοτικούς προέδρους.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ασπροβάλτας Γιώργος Χαρπουζάνης,  στο πρόσωπο τους επιβραβεύονται οι κάτοικοι που «με την ψήφο τους, τους ανέδειξαν στο ύψιστο τιμητικό αξίωμα, μιας θέσης που υπηρετεί τους πολίτες και τον τόπο».

Ειδικότερα, τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι από το 1964 έως σήμερα: Αντώνιος Ευθυμίου, Γεώργιος Φωτιάδης, Γεώργιος Γιαννιός, Αναστάσιος Λαμπούρας και ο τελευταίος πρόεδρος κοινότητας Ασπροβάλτας (πριν η κοινότητα ενσωματωθεί για τη δημιουργία του δήμου Αγίου Γεωργίου) Άγγελος Φραντζής, ο οποίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον δήμαρχο Βόλβης Διαμαντή Λιάμα.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, ο β’ αναπληρωτής αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνης Παπάς, εκπρόσωποι των τοπικών εκκλησιαστικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι Βόλβης κ.ά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ