2012-05-14 17:59:04
Φωτογραφία για Αναβαθμίζεται το δημοτικό σχολείο Καλεσίων
Συνάντηση με τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Καλεσών, είχε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με στόχο να τους ενημερώσει για τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη των σχολείων της περιοχής.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για την αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου από 3θέσιο που είναι σήμερα σε 4θέσιο, με προοπτική – εφόσον στηριχθεί η προσπάθεια από τους κατοίκους – να γίνει στο μέλλον 6θέσιο. Παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας, σύγχρονης αίθουσας για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, η οποία θα κατασκευαστεί στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε ότι οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την εκπαιδευτική περιφερειακή αναβάθμιση θα συνεχιστούν παρά την οικονομική κρίση και τόνισε: «Στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, τα θέματα της εκπαίδευσης βρίσκονται πολύ ψηλά
. Πιστεύουμε απόλυτα στην αναγκαιότητα δημιουργίας των καλύτερων δυνατών υποδομών με στόχο της παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά της υπαίθρου και παρά το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να ενεργήσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να έχουν τα Μαλεβιζόπουλα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα σχολεία τους. Γνωρίζω καλά το πόσο δύσκολο είναι αυτό, αλλά μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είμαι δε βέβαιος πώς και οι κάτοικοι των Καλεσίων θα υποστηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.»

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Μ. Σαμόλης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καλεσίων Αντ. Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος του οικισμού Δ. Λυδάκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παίρνει το δάνειο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παίρνει το δάνειο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ