2016-05-19 18:15:40
Φωτογραφία για Ρούλα Κορομηλά: «Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα»
Η διάσημη παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή ΟΛΑ Πρώτη φορά και μίλησε για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή, τον λόγο που δεν αποζητά τη σοβαρή δέσμευση και τις σχέσεις στις οποίες ένιωσε την ανάγκη να κάνει...τη ξανθιά!

Για την προσωπική της ζωή δήλωσε πως τα "μικρά" είναι η αδυναμία της: «Αφού την ξέρεις την αδυναμία μου! Μου αρέσουν τα νεαρά άτομα. Οπότε τι σημαίνει το μικρό; Μικρό κανάλι και εσύ... Τα μικρά είναι δημιουργικά, είναι πιο αυθόρμητα, έχουν περισσότερη ενέργεια! Μία χαρά είναι τα πράγματα. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, αφού θέλεις να ξέρεις. Αλλά προσπαθω πάντα να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή. Όταν έχεις κάτι και περνάς καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνεις να το διατυμπανίζεις. Είμαι ήρεμη. Δεν είμαι μόνη μου. Δεν ήμουν μόνη!».

Όσο για το πως είναι στις σχέσεις της: «Στις σχέσεις μου αφήνω χώρο και δίνω ελευθερία. Το μόνο που δεν αντέχω είναι το ψέμα! Πλέον έχω πάψει να δένομαι τόσο πολύ δυνατά και παθιασμένα σε μία σχέση. Έχω αναθεωρήσει σε κάποια πράγματα».


Όσο για το αν έχει μόνιμη σχέση; «Οποιος θέλει να παντρεύεται, ας παντρεύεται. Εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι κάθετη. Δεν μπορώ να ξέρω ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα είμαι 100 χρόνια μαζί. Δεν μπορώ! Θέλω να είμαι πιο ελεύθερη. Πιο χαλαρή...΄Έχεις δει γύρω σου πόσες συμβατικές σχέσεις και αρρωστημένες καταστάσεις υπάρχουν; Δεν θέλω εγώ να είμαι σε αρρωστημένη κατάσταση! Πέρασα πολύ καλά στις σχέσεις μου! Με πρόσεχαν ιδιαίτερα. Ένιωσα αγάπη, στοργή, προστασία. Δεν έχω κανένα παράπονο!».

Τέλος, για το κανάλι του E: «Μου έγινε μία πρόταση δύο φορές. Την τρίτη φορά είπα να το σκεφτώ. Με την τρίτη με έριξε. Είμαι δύσκολη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing», δήλωσε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ