2016-05-20 20:59:51
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Μετανάστες κυνήγησαν το παιδί μου και η αστυνομία της Σάμου δεν έκανε τίποτα
Επιβεβαιώνεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ για άλλη μια φορά άλλο ένα ρεπορτάζ σχετικά με την χθεσινή αναφορά μας για επίθεση μεταναστών προχθές το βράδυ σε νεαρή κοπέλα στην Περιφερειακή οδό της Σάμου!

Χθες το μεσημέρι στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Νέγρη στον 2000 Fm - 99,8 ένας πατέρας κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε η κόρη του τη νύχτα της περασμένης Τρίτης από 7 - 8 μετανάστες, όταν προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με το μηχανάκι που οδηγούσε και ευτυχώς δεν τα κατάφεραν!

Ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε πως όταν η κόρη του πήγε στην αστυνομία να αναφέρει το συμβάν την έδιωξαν λεγοντάς της ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί δεν υπήρξε τελικά πράξη και αρνήθηκαν να το καταγράψουν ακόμη και ως απόπειρα!!!

Έτσι χθες το πρωί υπήρξε διαμαρτυρία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου για την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών και περιμένουμε την αντίδραση της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Σάμου, που επαναλαμβάνουμε δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο με το μεταναστευτικό πρόβλημα της Σάμου!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ