2016-05-20 22:06:09
Φωτογραφία για Έτσι «χτυπά» η Ναταλία Γερμανού το νεανικό κοινό της Ελένης Μενεγάκη
Κάτι φαίνεται πως έχει αρχίσει να αλλάζει το τελευταίο διάστημα στη μεσημεριανή ζώνη. Οι πίνακες τηλεθέασης της Nielsen δεν μετρούν συναισθήματα ή προσπάθειες, παρά μόνο αποτελέσματα. Η αλήθεια που φανερώνουν πολλές φορές οι αριθμοί είναι ...αμείλικτη και η Ναταλία Γερμανού το γνωρίζει καλά αυτό. Όμως ο τροχός γυρίζει για όλους και ίσως ήρθε η ώρα και για την Ελένη Μενεγάκη να αρχίσει να προβληματίζεται...

Η ανοδική τάση που παρουσιάζουν οι NaMaSte στους πίνακες τηλεθέασης τον τελευταίο  μήνα, χθες ...γκρέμισε ένα κάστρο. Κρατώντας για μία ώρα διψήφια ποσοστά στο δυναμικό της κοινό, η Ναταλία Γερμανού κατάφερε έστω και για λίγο να περάσει πάνω από το δυναμικό κοινό της Ελένης Μενεγάκη, για πρώτη φορά μέχρι σήμερα. Η εκπομπή του Epsilon έφτασε έως το 16,5% και σημείωσε μέσο όρο στις ηλικίες 15-44, 9,7% -σχεδόν διπλάσιο συγκριτικά με τους προηγούμενους μήνες. Τα ποσοστά της "Ελένης" κινήθηκαν στο 14,1% στο σύνολο και στο 16,3% στο δυναμικό, αρκετά πιο χαμηλά από ότι συνήθως.


Κι επειδή στην τηλεόραση δεν υπάρχουν "μυστικά" και "ανεξήγητα φαινόμενα", όταν η Ναταλία ένιωσε η ίδια καλά στο κόνσεπτ που παρουσιάζει και εξοικειώθηκε με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της μεσημεριανής ζώνης, τότε άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό. Από την άλλη, επειδή την πολλή διαφήμιση την βαριέται και ο διαφημιστής, η Ελένη ίσως πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα, να εμπλουτίσει και να φρεσκάρει το προιόν που προσφέρει στους τηλεθεατές.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ