2012-05-14 18:56:32
Φωτογραφία για Θανάσης-Ζοτς για το μέλλον
Άμεσες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, όπως προϊδέασε απ' την Κωνσταντινούπολη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που θα έχει συνάντηση με τον Θανάση Γιαννακόπουλο εφ όλης της ύλης.

Το θέμα «Παναθηναϊκός 2012» εξακολουθεί να απασχολεί άπαντες στην ομάδα, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν... νέες. Όπως σας ενημέρωσε προ ημερών το gazzetta.gr και προϊδέασε απ' την Κωνσταντινούπολη ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η πολυαναμενόμενη συνάντηση διοίκησης και Σέρβου προπονητή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μέσα στα προσεχή 24ωρα ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος, αναμένεται να καλέσει τον 52χρονο να συζητήσουν το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και κατ' επέκταση όλη της ομάδος κι η αναμονή για την απάντησή του θα κρατήσει αρκετούς σε αγωνία.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει σχεδιάσει νέες μειώσεις και δεν είναι γνωστό κατά πόσο ο «Ζοτς» θα πει το «ναι» υπό τις νέες συνθήκες. Παρόλα αυτά οι τελευταίες... off the record δηλώσεις του αφήνουν αρκετές ελπίδες στον κόσμο της ομάδος να προσμένει τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην περίπτωση της νέας υπογραφής του, υπάρχει μπροστά μπόλικη δουλειά, αφού το συμβόλαιό του δεν είναι το μόνο που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά κι όλων των υπολοίπων.

Οι απαντήσεις εντός ολίγων ημερών www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ