2016-05-22 08:56:29
Φωτογραφία για Ο καφές σε χωνάκι σοκολάτας που έχει ξετρελάνει το Instagram! [photos]
Πώς θα σας φαινόταν να απολαύσετε καφέ, σοκολάτα και παγωτό σε ένα ρόφημα; O Dayne Levingrad από την Αφρική κατάφερε να τα συνδυάσει, φτιάχνοντας την πιο viral γεύση.

Πέρα από τους συνηθισμένους νεσκαφέ και καπουτσίνο, υπάρχει ένας καφές, διαφορετικός από τους άλλους, που έχει κερδίσει χιλιάδες φαν στο Instagram.

Ο Dayne Levingrad, ιδιοκτήτης της καφετέριας «The Grind Coffee Company» που βρίσκεται στη Νότια Αφρική, αποφάσισε να μετατρέψει τους καθημερινούς καφέδες σε δελεαστικό γλύκισμα κι έτσι, τους σερβίρει όχι σε γυάλινο φλιτζάνι, αλλά μέσα σε χωνάκι παγωτού με επικάλυψη σοκολάτας.

O Levingrad λάνσαρε το προϊόν στην πατρίδα του, το Γιοχάνεσμπουργκ, τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας ήδη εργαστεί σε καφετέριες της Βραζιλίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής και αποκομίσει εκεί σημαντική εμπειρία για τις προτιμήσεις των φαν του καφέ.

Το συγκεκριμένο ρόφημα συνδυάζει καφέ, σοκολάτα και παγωτό – όλα αγαπημένες γεύσεις εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο - ενώ στην κορυφή του είναι σχηματισμένη με αφρόγαλα μια καρδιά.


Ο Levingrad, μάλιστα, απέφυγε να χρησιμοποιήσει συνηθισμένα χωνάκια και αποφάσισε να γίνει πιο ευφάνταστος. Έτσι, άρχισε να φτιάχνει δικά του, τα οποία περιέχουν τέσσερις στρώσεις σοκολάτας. Κάθε στρώση περιλαμβάνει διαφορετική ποσότητα κακάο.

Από τις φωτογραφίες, βλέπουμε ένα ρόφημα ... άκρως δελεαστικό. Στην πραγματικότητα, βέβαια, υπάρχει μια μικρή «λεπτομέρεια»: Από τη στιγμή που θα ετοιμαστεί, πρέπει κανείς να το πιει μέσα σε τρία λεπτά! Αλλιώς, το χωνάκι αρχίζει να λιώνει από τη θερμότητα του καφέ...

Το συγκεκριμένο ρόφημα έχει αποσπάσει χιλιάδες φαν στο Instagram με το hashtag #coffeeinacone

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, το χαρακτηρίζουν ως «τον καλύτερο τρόπο να ξεκινήσει κανείς την ημέρα του».

Αντίστοιχο καφέ προσφέρει και το «Alfred & Kitchen» στο Λος Άντζελες, σερβίροντας εσπρέσο ή μακιάτο μέσα σε χωνάκι από βάφλα με επικάλυψη σοκολάτας. Από το 2014 που άρχισε να λειτουργεί η συγκεκριμένη καφετέρια, πουλά 70 τέτοιους καφέδες καθημερινά.

Θα έχουμε άραγε την ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε και στην Ελλάδα;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ