2016-05-23 08:07:14
Φωτογραφία για Ομιλία του Πάνου Σκουρολιάκου στο υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης
Το Σάββατο 21/5 Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, μίλησε στην ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο... της Κυβέρνησης. Άρχισε την τοποθέτηση του τονίζοντας πως ενώ η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ αναγκάζεται να πάρει αυτά τα δύσκολα μέτρα, το κάνει με δίκαιη και κοινωνικά ευαίσθητη κατανομή των βαρών, τακτοποιώντας μία σειρά από υποχρεώσεις που ανέλαβε με την συμφωνία του καλοκαιριού.

Στην συνέχεια ανέδειξε το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει τα κόμματα το οποία ενώ επί σαράντα χρόνια δημιούργησαν με τις πολιτικές τους οικονομικό και κοινωνικός χάος στην πατρίδα μας και συμπεριφέρονται σαν να έφτασαν στην χώρα μας χθες.

Καλωσόρισε στην χώρα μας τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, και τόνισε μία σειρά ζητημάτων τα οποία τακτοποιούνται με το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο όπως η ακύρωση των μνημονιακών νόμων για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ» και του 66% του ΑΔΜΗΕ, την κύρωση των δασικών χαρτών, οπού η συγκεκριμένη ρύθμιση απελευθερώνει χιλιάδες συμπολίτες μας από την ομηρία που τους κρατούσαν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις επί δεκαετίες, ανέφερε πως ο περίφημος «κόφτης» έχει νομοθετηθεί από το 2014 με τον νόμο 4270 από την Κυβέρνηση Σαμαρά.

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε πως η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά μαζί με τον ελληνικό λαό στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου οικονομικού και παραγωγικού σχεδίου που θα ικανοποιεί τις ανάγκες του με δικαιοσύνη, διαφάνεια και αισιοδοξία για το μέλλον.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ