2016-05-23 17:00:42
Φωτογραφία για ΕΒΔΟΜΑΔΑ... ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εβδομάδα... εξελίξεων από σήμερα στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να αναμένουν νέα από τις υποθέσεις του Φιγκέιρας, Ιμπάνιεθ και Βιλένα, ενώ προτάθηκε και ο Ανσαριφάρντ στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από σήμερα, με την επιστροφή του Γιάννη Βρέντζου από το Λονδίνο που ήταν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αναμένονται εξελίξεις σε αρκετά θέματα του Ολυμπιακού.

Εξελίξεις, δηλαδή, θα υπάρξουν εντός της εβδομάδας και στα μεταγραφικά των πρωταθλητών Ελλάδας, με τους ιθύνοντες του Θρύλου να προχωρούν τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό πως τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε... πρώτο πλάνο για τους ερυθρόλευκους, όπως έχουμε αναφέρει.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», τις επόμενες ημέρες θα... τελειώσει η μεταγραφή του Ντιόγο Φιγκέιρας, με την ερυθρόλευκη διοίκηση να κάνει πράξη την επιθυμία του Μάρκο Σίλβα να αποκτηθεί ο Πορτογάλος δεξιός μπακ (ο οποίος μπορεί να παίξει και στα αριστερά).


Σε καλό όμως δρόμο φαίνεται πως είναι και η υπόθεση του Λούτσο Ιμπάνιεθ για τον Ολυμπιακό, αφού οι σχέσεις με τον Ερυθρό Αστέρα είναι άριστες και το μόνο που φαίνεται πως χρειάζεται είναι η διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο εύκολα για την περίπτωση του Τόνι Βιλένα που μένει ελεύθερος από την Φέγενορντ. Ο νεαρός χαφ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, με την Εσπανιόλ, την Ίντερ και τον Ολυμπιακό να φέρονται να έχουν κάνει τις πιο σοβαρές προτάσεις.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του στόπερ, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Περουβιανού Ζαμπράνο της Άιντραχτ και του Κολομβιανού Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, με το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να... δυσκολεύουν και αυτές τις υποθέσεις.

Εν τω μεταξύ, το δημοσίευμα αναφέρει πως στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος φέτος είχε 6 γκολ σε 29 ματς με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας η περίπτωση του Ιρανού φορ, ο οποίος πιάνει παράλληλα θέση ξένου (και ήδη υπάρχουν ο Ιντέγε και ο Πουλίδο).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ