2016-05-23 18:49:26
Φωτογραφία για The Hotel Hijackers: Η αυξανόμενη τάση κλοπής πληροφοριών από πελάτες ξενοδοχείων [video]
Η κλοπή πληροφοριών με σκοπό στη συνέχεια την απόσπαση χρημάτων, αποτελεί τη νέα τάση κυβερνοεπίθεσης που πλέον επηρεάζει και τον ξενοδοχειακό τομέα. Τα PandaLabs, το anti-malware εργαστήριο της Panda Security, έχει κυκλοφορήσει μια μελέτη που ονομάζεται ‘The Hotel Hijackers’ (κατεβάστε την εδώ). Το έγγραφο εξετάζει την αυξανόμενη χρήση αυτής της μορφής κυβερνοεπιθέσεων στις μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων.

Τα ξενοδοχεία κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια από τα εκατομμύρια πελατών που τα επισκέπτονται καθημερινά. Διατηρούν όμως όλα τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών τους σε αρχεία και οι κυβερνοαπατεώνες το γνωρίζουν.

Για την προστασία από προηγμένες απειλές και στοχευμένες επιθέσεις πρέπει να έχουμε μια λύση ασφαλείας που να εγγυάται την εμπιστευτικότητα των δεδομένων, το απόρρητο των πληροφοριών και την επιχειρηματική φήμη.

Το Adaptive Defense 360, η πρώτη και μοναδική υπηρεσία ασφάλειας του χώρου, που συνδυάζει την πιο αποτελεσματική παραδοσιακή προστασία antivirus και την πλέον πρόσφατη προηγμένη προστασία με δυνατότητα ταξινόμησης όλων των εκτελούμενων διαδικασιών.

Το Adaptive Defense 360 ταξινομεί όλες τις διαδικασίες στους σταθμούς εργασίας, διασφαλίζοντας την προστασία σας έναντι γνωστών malware και προηγμένων απειλών όπως Zero-Day Threats, Advanced Persistent Threats, Direct Attacks.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ