2016-05-23 19:51:36
Φωτογραφία για ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Τις τελευταίες ημέρες, υπήρχαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως ο Νταβίντ Φουστέρ, θα… μετακομίσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, αγαπάει τον Θρύλο και το έχει αποδείξει αμέτρητες φορές, γι’ αυτό και έχει δεθεί και αγαπηθεί από όλους τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Ο χαρακτήρας του και η ψυχή που βγάζει, όποτε αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα, έκαναν τους τους οπαδούς του Θρύλου, να του δώσουν το παρατσούκλι... «πιστός στρατιώτης».

Ο 34χρονος μέσοσος, έστειλε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο facebook, το δικό του μήνυμα, ξεκαθαρίζοντας την θέση του, για το πώς έχουν τα πράγματα, ώστε να μην υπάρχουν... παρεξηγήσεις: «Δεν έχω κανένα νέο από τον Ολυμπιακό, για το μέλλον μου, αλλά υπάρχει κάτι που είναι σίγουρο, δεν θα παίξω για άλλη ελληνική ομάδα εκτός από τον Ολυμπιακό. Λατρεύω τον Ολυμπιακό και νομίζω πως το ξέρουν όλοι. Οπότε σας παρακαλώ, σταματήστε τις φήμες και αφήστε με να απολαύσω τις διακοπές μου, καθώς αυτή ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Επίσης θέλω να ζητήσω συγνώμη για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και να ευχαριστήσω όσους είναι μαζί μου και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Smart PDF Scanner : AppStore free today
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Smart PDF Scanner : AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ